| Autoru |
Poruka |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Pet Mar 05, 2010 1:28 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 11:55 pm Postovi: 2589 Lokacija: Nis
|
"Rock journalism is people who can't write, interviewing people who can't talk, in order to provide articles for people who can't read." Frank Zappa 
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude Neka moja piskaranja http://ja-pisem-poslednji.blogspot.com/
|
|
 |
|
 |
|
Aqualung
|
Poslato: Pet Mar 05, 2010 1:39 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 5:56 pm Postovi: 2758 Lokacija: Sittin' On A Park Bench
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Ned Maj 16, 2010 8:28 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
"Extremism is so easy. You've got your position, and that's it. It doesn't take much thought. And when you go far enough to the right you meet the same idiots coming around from the left." - Klint Istvud
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude Neka moja piskaranja http://ja-pisem-poslednji.blogspot.com/
|
|
 |
|
 |
|
oljica
|
Poslato: Pon Maj 17, 2010 6:51 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 11:19 pm Postovi: 308
|
|
,,U svakom slucaju, covek je uvek pomalo kriv" Albert Kami
_________________ As I climb onto your back, I will promise not to sting I will, tell you what you want to hear and not mean anything I will, treat you like a dog as I shoot my venom in 'Cause you knew all along I am a scorpion, yeah!
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Ned Maj 23, 2010 6:38 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
"Ne guraj nos tamo gde neko može da ti ga iščupa i pojede." - Teri Pračet
|
|
 |
|
 |
|
RocKFooL
|
Poslato: Ned Maj 23, 2010 10:57 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Pet Maj 21, 2010 5:51 pm Postovi: 9
|
|
Biti zaljubljen ne znači nužno i voleti. Biti zaljubljen je određeno stanje; voleti je čin. Stanje podnosimo, za čin se odlučujemo. Denis de Rougemont
|
|
 |
|
 |
|
oljica
|
Poslato: Sre Okt 13, 2010 11:24 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
|
|
,,Fantazija moze biti jaca od cinjenica''
,,Univerzum je mesto raznih cuda, a samo nam navika, anastezija svakodnevnice, zamagljuje vid''
,,Zaborav je bezbednost''
,,Odreci se neprijateljstva, mrznje, znaci postati slobodan''
Salman Rusdi
_________________ As I climb onto your back, I will promise not to sting I will, tell you what you want to hear and not mean anything I will, treat you like a dog as I shoot my venom in 'Cause you knew all along I am a scorpion, yeah!
|
|
 |
|
 |
|
oljica
|
Poslato: Sre Okt 13, 2010 11:27 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
|
|
,,Deca i unuci gledaju da bi se divili, a dive se da bi naucili i usavrsavali ono sto po nasledju vec lezi u njima''
,,Kada je neko zaljubljen, za njega estetski sud razuma tako malo znaci kao i moralni''
,,Smrt je logicka negacija zivota''
,,Pa sta je onda zivot? On je toplota, proizvod toplote nastao u nepostojenosti koja cuva svoj oblik, groznica materije, pacena procesom neprestanog raspadanja i ponovnog stvaranja molekula belancevine, beskrajno komplikovanog i beskrajno umetnickog sklopa''
,,Samo ono sto nam je strano cini nam se da ima karaktera''
Tomas Man
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Pon Dec 20, 2010 4:42 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
"... или не бих ли се, субвениран од разних држава, крвавио по планинама као шеф албанских бандита, очекујући згодан тренутак да од своје хајдучке чете образујем министарски савет." - Nušić, 1924. godine.
|
|
 |
|
 |
|
Maussy
|
Poslato: Ned Dec 26, 2010 12:36 am |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Maj 13, 2010 8:32 pm Postovi: 61 Lokacija: München
|
|
U danasnje vrijeme biti realan znaci biti pesimistican..
_________________ I: Would you ever sleep with an atheist? He:Are you Atheist? I:Yes!
|
|
 |
|
 |
|
Ranjena_Zver
|
Poslato: Pon Maj 02, 2011 2:59 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Pon Maj 02, 2011 2:58 am Postovi: 13 Lokacija: Mračan Grad
|
|
-Love cannot save you from your own fate.- by:Jim Morrison
_________________ My only love, something I've never felt Now you've gone to heaven And you'll burn in hell I loved you to deth
|
|
 |
|
 |
|
Shamandalie
|
Poslato: Uto Maj 03, 2011 7:43 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Uto Maj 03, 2011 6:55 pm Postovi: 5 Lokacija: Užice
|
|
"Some people feel the rain. Others just get wet." B.Marley
_________________ Nothing's what it seems to be, I'm a replica, I'm a replica Empty shell inside of me I'm not myself, I'm a replica of me.
|
|
 |
|
 |
|
DarkAngel
|
Poslato: Čet Maj 05, 2011 4:54 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 4:00 pm Postovi: 148 Lokacija: Leskovac, SRB
|
|
Kad mi dođe da idem, mnogo moram da idem. Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću. Došlo mi je da idem i ja idem kao lud - unutra u mene. M. Antic
_________________ Neka s moga vrata vijori šal od svile...
|
|
 |
|
 |
|