| Autoru |
Poruka |
|
Violena
|
Poslato: Čet Okt 08, 2009 7:33 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Jun 07, 2009 12:46 pm Postovi: 36 Lokacija: Nis, Serbia 18000
|
scythe je napisao: Violena je napisao: Darko8 je napisao: Violena, preporučujem ti onda "Strvinarsku utehu" (Carrion comfort) od Dena Simonsa. To je poslednja knjiga koju sam pročitao i ostavila je fenomenalan utisak na mene. Preciznije, to je trilogija i iako sam napravio pauzu od nekoliko meseci između druge i treće knjige, to mi nije predstavljalo problem, jer sam se potpuno uneo u likove i nisam ništa zaboravio. pa cim sam procitala hyperion odmah sam krenula na ostale knjige, letos sam procitala i tu trilogiju na moru. odlicne su sada citam ilion i olimp. ima on jos dosta horor knjiga, pisao je i horore i sf i sve su mu mnogo dobre. Sto se tice Dena Simonsa, Leto Noci je neprevazidjeno delo i verovatno najbolji roman koji sam citao, iako je bilo davno. Tesko ga je nabaviti, samo po nekim bibliotekama... Pesma Boginje Kali je verovatno ostavila najsabiji utisak na mene, ocekivao sam vise... Strvinarska Uteha je bas super. I meni je to poslednje sto sam procitao od ovog pisca... Kod mene je slucaj obrnut, pauzu sam pravio izmedju prvog i drugog dela, a drugi i treci sam citao jedan za drugim... I nikako da pocnem taj Hiperion... AAAAAAAAAAAAAA Hyperion moras da procitas!!!!!!! To je nesto najbolje sto sam ja citala i naravno ostale 3 knjige uspon endimiona je takodje jedan od mojih omiljenih. Imas ga u narodnoj biblioteci ako si iz Nisa- ja sam odande uzela odmah sve 4 i nisam ih vracala dok ih nisam procitala i opet cu sigurno da uzmem da procitam ispocetka jer sam odusevljena 
|
|
 |
|
 |
|
scythe
|
Poslato: Čet Okt 08, 2009 7:47 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Jan 09, 2008 12:27 pm Postovi: 85 Lokacija: Dolac City
|
Ok, pocinjem da ga konzumiram cim zavrsim s ovim sto trenutno citam... Nema potrebe za iznajmljivanjem iz biblioteke, ja sam ostvario veliki popust na Lagunina izdanja, tako da cu da ga kupim  Hvala na preporuci =) Cheers!
_________________ Rotkve strugane!
|
|
 |
|
 |
|
Destroyerxx
|
Poslato: Pon Okt 19, 2009 10:16 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sub Avg 16, 2008 4:21 pm Postovi: 676 Lokacija: Srbac
|
Hobo je napisao: Destroyerxx je napisao: Najvise volim da citam kriminalisticke romane Preporucujem novu knjigu Zorana Cirica - "Noc svih svetih" Hvala na preporuci. Obavezno cu potraziti knjigu 
_________________ "Blues is easy to play, but it's hard to feel" - Jimi Hendrix http://www.last.fm/user/Dejan_Srbac
|
|
 |
|
 |
|
oljica
|
Poslato: Uto Okt 20, 2009 9:27 am |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 11:19 pm Postovi: 308
|
|
Uglavnom citam Hesea. Nekako mi najvise prija
_________________ As I climb onto your back, I will promise not to sting I will, tell you what you want to hear and not mean anything I will, treat you like a dog as I shoot my venom in 'Cause you knew all along I am a scorpion, yeah!
|
|
 |
|
 |
|
Bucher
|
Poslato: Uto Okt 20, 2009 9:31 am |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 901 Lokacija: Prokuplje
|
oljica je napisao: Uglavnom citam Hesea. Nekako mi najvise prija Za svaku pohvalu...
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
|
|
 |
|
 |
|
sanjar
|
Poslato: Sre Dec 02, 2009 11:14 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Dec 02, 2009 3:07 am Postovi: 76 Lokacija: over the hills and far away...
|
|
Faust-ulazi definitivno medju prvih 10. Dervis i smrt-fantasticna knjiga. Naravno, Zlocin i kazna. Odusevljava me ono raspinjanje junaka i samomucenje...Dostojevski je svakako najveci psiholog svih vremena. U njegovim opisima psiholoskog stanja junaka se prosto izgubis.
_________________ Ostavite mrtve da zakopavaju svoje mrtve. Zato im govorim u pricama, jer gledajuci ne vide, i slusajuci ne cuju, niti razumeju. Izvini, nacrtaces osmeh sebi ponovo... Sanjam sivo, a sanjala bih zivot.
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Sre Dec 02, 2009 11:56 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 11:55 pm Postovi: 2589 Lokacija: Nis
|
|
Počeo je sajam knjiga u Nišu
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude Neka moja piskaranja http://ja-pisem-poslednji.blogspot.com/
|
|
 |
|
 |
|
WaCkLeDuDe
|
Poslato: Čet Dec 03, 2009 7:22 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 10:17 pm Postovi: 2135 Lokacija: Nish...
|
Poseticemo ga svakako. U poslednje vreme bas sve i svasta. Predeo slikan cajem od Pavica me odusevila, Selindzerov Lovac u zitu (tek sada :\), Amarkord by Federiko Felini zanimljiva, takodje lepa narcisoidna prica Slika Dorijana Graja od Oskara Vajlda... Sada poceo Zrtva od Sola Beloua... Dajte neki predlog nesto 
_________________ http://www.computers.rsLjudi se dele na glupe i zle. Ljudi se trude da unište sve. ...give me one more medicated peaceful moment...
|
|
 |
|
 |
|
bycmanin
|
Poslato: Čet Dec 03, 2009 6:57 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 12:58 pm Postovi: 469
|
ja procitah nik kejvovu smrt zeke manroa. pitko a fino sad nacinjem pol osterovog coveka u mraku
|
|
 |
|
 |
|
Hobo
|
Poslato: Čet Dec 03, 2009 10:50 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 7:59 pm Postovi: 279 Lokacija: Nis..Klosharina
|
|
Malopre sam se vratio sa sajma..ima svega i svaceg! Ponovo mi je LOM-ov stand najinteresantnije i laguna i geopoetika..
_________________ http://www.meraklije.comfootball matches and rock'n'roll makes us a little out of control
|
|
 |
|
 |
|
neRd_zhul
|
Poslato: Čet Dec 03, 2009 11:16 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 2:08 am Postovi: 1245 Lokacija: Petrovac / Nis
|
|
Ja ništa zanimljivo nisam našao na sajmu. A i bio je jedan samo štand sa stručnim kjnigama, pa sam se blago razočarao.
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Čet Dec 03, 2009 11:25 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
Stvarno, nekako mi se cini da se ne razlikuje mnogo u odnosu na proslu godinu. Ja nadjoh par zanimljivih naslova, sad cu da nadjem kritike na netu da vidim da li vrede 
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
bycmanin
|
Poslato: Pet Dec 04, 2009 3:06 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
|
Hobo je napisao: Malopre sam se vratio sa sajma..ima svega i svaceg! Ponovo mi je LOM-ov stand najinteresantnije i laguna i geopoetika.. lom konza svake godine 
|
|
 |
|
 |
|
bycmanin
|
Poslato: Pet Dec 04, 2009 3:10 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
|
WaCkLeDuDe je napisao: Poseticemo ga svakako. U poslednje vreme bas sve i svasta. Predeo slikan cajem od Pavica me odusevila, Selindzerov Lovac u zitu (tek sada :\), Amarkord by Federiko Felini zanimljiva, takodje lepa narcisoidna prica Slika Dorijana Graja od Oskara Vajlda... Sada poceo Zrtva od Sola Beloua... Dajte neki predlog nesto  eh da zaboravio sam da ti kazem. ako ti se cita neko polufilozofko palamudjenje probaj sa Uelbekom. ja sam procitao dve mu knjige i super je 
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Sub Dec 05, 2009 9:23 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
Ja na kraju potrosih 3 000... tako da za Novu godinu verovatno sedim kuci 
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|