| Autoru |
Poruka |
|
perymason
|
Poslato: Čet Feb 04, 2010 1:07 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Pet Dec 18, 2009 4:33 pm Postovi: 73
|
|
 |
|
 |
|
Lois_Lane
|
Poslato: Čet Feb 04, 2010 11:37 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Sep 01, 2008 3:09 pm Postovi: 1020 Lokacija: Knjazevac/Nis
|
Opa! Bugari bas krenuli punom parom.  Respect!
_________________ Ponekad je coveku potrebno sve ono najgore sto se u njemu krije da bi mogao iz sebe da izvuce ono najbolje. Sve je samo pitanje vladanja sobom. I izbora. Nista vise. Welcome to the Internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. http://www.myspace.com/ivy_scarlet_witch
|
|
 |
|
 |
|
perymason
|
Poslato: Pet Feb 05, 2010 9:14 am |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Pet Dec 18, 2009 4:33 pm Postovi: 73
|
Lois_Lane je napisao: Opa! Bugari bas krenuli punom parom.  Respect! Yes, that's right!  We also expect Sonisphere Festival to be anonsed this month. The lineup probably will include Metallica, Rammstein, Slayer and many more. We'll see. If anything like this happened, I will inform you 
|
|
 |
|
 |
|
Lois_Lane
|
Poslato: Sub Feb 06, 2010 1:26 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Sep 01, 2008 3:09 pm Postovi: 1020 Lokacija: Knjazevac/Nis
|
Please do that! Nama se vise isplati da odemo u Bugarsku na koncert nego u Beograd. 
_________________ Ponekad je coveku potrebno sve ono najgore sto se u njemu krije da bi mogao iz sebe da izvuce ono najbolje. Sve je samo pitanje vladanja sobom. I izbora. Nista vise. Welcome to the Internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. http://www.myspace.com/ivy_scarlet_witch
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Sub Feb 06, 2010 3:08 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7959 Lokacija: Nis
|
Lois_Lane je napisao: Please do that! Nama se vise isplati da odemo u Bugarsku na koncert nego u Beograd.  True 
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Pon Feb 08, 2010 4:34 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7959 Lokacija: Nis
|
Anathema u SofijiJedni od kreatora det/dum zvuka, britanski bend Anathema, održaće koncert 6. maja u Hristo Botev hali, saopštili su organizatori New Music Agency. Bend je uz Paradise Lost i My Dying Bride učestvovao u stvaranju novog podpravca dum metala, da bi od 1996. svoj zvuk preorijentisali ka atmosferik i progresiv roku. U toku godine bend će izdati album " Horizons" za čije miksovanje je zadužen Brajan Vilson, frontmen sastava Porcupine Tree. Prodaja karata počela je 6. februara po ceni od 25lv (13€) za prvih 300 karata. Preostale karte do 1. marta koštaju 35lv (18€), zatim poskupljuju na 45lv (23€), da bi na dan koncerta njihova cena iznosila 50 lv (28€). Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama New Music agencije i Hristo Botev hale, kao i putem internet servisa Etickets.to.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Stoka bahata
|
Poslato: Čet Mar 18, 2010 10:27 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Jan 29, 2008 7:37 pm Postovi: 98
|
|
Danas je bila drugarica da mi kupi karte i nije nasla tu agenciju na datoj adresi.Inace devojka je zivela u Sofiji 10 godina. Gde i kako jos mogu da se uzmu karte?!
|
|
 |
|
 |
|
Stoka bahata
|
Poslato: Ned Apr 11, 2010 4:34 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Jan 29, 2008 7:37 pm Postovi: 98
|
OTKAZANO!!!! 
|
|
 |
|
 |
|
Mirko
|
Poslato: Ned Apr 11, 2010 10:38 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Sep 07, 2007 9:38 pm Postovi: 43
|
Kako ih idu ti otkazi poslednjih par dana. 
_________________ -This time next year we'll be millionaires!(Derek Troter)
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe... (A. Einstein)
|
|
 |
|
 |
|