|
 |
BalkanRock ForumDobrodošli - Rock, Punk i Heavy Metal diskusija
|
|
|
Stranica 1 od 1
|
[ 9 Posta ] |
|
| Autoru |
Poruka |
|
Gile
|
Poslato: Sre Dec 10, 2008 12:56 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Avg 20, 2008 6:47 pm Postovi: 692 Lokacija: Balkan
|
|
Tri velika rok benda - Bajaga, Van Gogh i Hladno pivo nastupice zajedno 28. decembra u dvorani Borik. Ovo ce biti prednovogodisnji "Koncert godine" koji ce zasigurno trijumfalno obeleziti zavrsetak 2008. godine. "Koncert godine" ima tendenciju da postane tradicionalan decembarski festival u Banja Luci. Ulaznica za ovaj dogadjaj ce biti svega 12 konvertibilnih maraka!
_________________ Moj FACEBOOK profil - Nenad Cvetković Gile
|
|
 |
|
 |
|
Rainbow
|
Poslato: Čet Dec 11, 2008 12:55 am |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Pon Nov 05, 2007 1:46 am Postovi: 1095 Lokacija: banja luka :)
|
|
Heheh,idem obavezno =)
_________________ Saying I love you Is not the words I want to hear from you It's not that I want you Not to say, but if you only knew How easy it would be to show me how you feel More than words is all you have to do to make it real Then you wouldn't have to say that you love me Cos I'd already know...
|
|
 |
|
 |
|
marko_pekic
|
Poslato: Čet Dec 11, 2008 2:00 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Feb 13, 2007 9:57 am Postovi: 1330 Lokacija: Nis (Duvaniste)
|
Rainbow je napisao: Heheh,idem obavezno =) Nemoj da ne odes...zbog hladnog piva nije zbog drugog 
_________________ Ako ti se nesto lose desi, pijes da zaboravis... Ako se pak nesto dobro desi, pijes da proslavis... A ako se nista ne desava, pijes da se nesto desi...
|
|
 |
|
 |
|
Dejan
|
Poslato: Čet Dec 11, 2008 2:44 am |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 11:14 pm Postovi: 7833 Lokacija: Balkan
|
Rainbow je napisao: Heheh,idem obavezno =) Odlicno, onda navataj i Tijanu Trkulju pa da Vam obezbedim press akreditacije, da idete zvanicno na svirku 
|
|
 |
|
 |
|
Rainbow
|
Poslato: Čet Dec 11, 2008 11:46 am |
|
 |
| Senator |
 |
|
|
Deki,Tijana je u shkoli u Mostaru (; Bila je samo preko raspusta ovdje.
A ja obavezno idem =)
edit : mozda cje se vratiti do 28. [nadam se,al nisam sigurna,provjericju] (=
_________________ Saying I love you Is not the words I want to hear from you It's not that I want you Not to say, but if you only knew How easy it would be to show me how you feel More than words is all you have to do to make it real Then you wouldn't have to say that you love me Cos I'd already know...
|
|
 |
|
 |
|
marko_pekic
|
Poslato: Čet Dec 11, 2008 1:50 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Eto mogu ja da dodjem i da budem press sa tobom, ali moras da me primis k sebi da prespavam 
_________________ Ako ti se nesto lose desi, pijes da zaboravis... Ako se pak nesto dobro desi, pijes da proslavis... A ako se nista ne desava, pijes da se nesto desi...
|
|
 |
|
 |
|
Rainbow
|
Poslato: Pon Dec 29, 2008 3:48 am |
|
 |
| Senator |
 |
|
Upravo sam doshla sa koncerta i stvarno nemam rijechi...najbolja stvar dosad!!! =) Samo,imala sam ogroman peh vecheras, mislim da sam polomila potkoljenicu skachucji uz Van Gogh,aparat mi je crkao dok me neki momak sluchajno udario u prolazu i odvalio mi bok,ali ono...ni to nije moglo pokvariti komletan utisak... Druzili smo se sa 'starijim kolegama' sa raznih radio-televizija,slushali njihova iskustva sa raznih koncerata velikih i afirmisanih izvodjacha... Srecjom,drugarica sa mnom je ponijela svoj aparat kojim smo se sluzili i napravili bruuuku dobrih fotografija,izmuzli smo i aparat i karticu... Moram pohvaliti momke iz Hladnog Piva da su najvecji kraljevi na svijetu,pogotovo Stipe i Mile sa kojima smo razgovarali... Takodje,Djule Van Gogh je prichao sa nama,posavjetovao,mnogo puta chestitao NG,a Bajaga nam je promakao pa smo ushli u svlachionicu da nam da kratku izjavu o tome shta zeli Balkanrockovcima u NG =) Od svih smo to trazili da izjave i svi su nam izashli u susret... Takodje moram pohvaliti MLADI I AFIRMISANI skoro-imenjachki bend Balkan Express sa kojima smo ishli na afterparti kojeg nije bilo =))))))))))))))) I veliki pozdrav za mlade JELENE [momci iz Jelen piva] koji su nas slagali za party i Mladena koji mi je uz srce ostavio broj telefona =)))))))))))) Ovo je neki nezvanichni izvjeshtaj,a pravi izvjeshtaj,sa fotografijama dolazi sutra oko podne,kad vashe novinarke dodju sebi od raznih besplatnih tochenih Jelena i Red Bullova. Pozdrav iz Banjaluke 
|
|
 |
|
 |
|
Rainbow
|
Poslato: Pon Dec 29, 2008 3:51 am |
|
 |
| Senator |
 |
|
jao,Marko,srecjice,tek sam sad vidjela ovu porukicuuuu ne bi bio nikakav problem... samo da sam ranije skontala... ae iducji put,obecjavam 
|
|
 |
|
 |
|
marko_pekic
|
Poslato: Uto Dec 30, 2008 12:50 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Rainbow je napisao: jao,Marko,srecjice,tek sam sad vidjela ovu porukicuuuu ne bi bio nikakav problem... samo da sam ranije skontala... ae iducji put,obecjavam  Ajde drzim te za rec 
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica 1 od 1
|
[ 9 Posta ] |
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost |
| |
|
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|
 |