|
 |
BalkanRock ForumDobrodošli - Rock, Punk i Heavy Metal diskusija
|
|
|
Stranica 1 od 1
|
[ 1 Post ] |
|
| Autoru |
Poruka |
|
MiB
|
Poslato: Uto Mar 09, 2010 2:01 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
|
Billy Idol u Beogradu i Skoplju
Američki roker Bili Ajdol potvrdio je na zvaničnom sajtu koncerte u Srbiji, Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Mađarskoj. Nastup u Skoplju biće održan 20. juna, a u Beogradu dan kasnije.
Kao što je već najavljeno, muzičar će svirati na T-mobile INmusic festivalu u Zagrebu, a danas su potvrđani i ostali datumi evropske turneje.
Ajdolu će se pored standardne postave koju čine gitarista Stiv Stivens, klavijaturista Derek Šerinian i basista Stiven MekGret, pridružiti gitarista Bili Morison i bubnjar Džeremi Kolson.
Raspored koncerata:
20.6. - Skoplje, Makedonija - Skopsko Lizgaliste 21.6. - Beograd, Srbija - Arena 22.6. - Zagreb, Hrvatska - T-mobile INmusic festival 24.6. - Ljubljana, Slovenija - Hala Tivoli 1.7. - Sopron, Mađarska - Volt festival
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica 1 od 1
|
[ 1 Post ] |
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost |
| |
|
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|
 |