Registruj se    Prijavite se    Forum    Pretraga    FAQ

Index boarda » KONCERTI » NAJAVE KONCERATA » Hrvatska

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Within Temptation
 Post Poslato: Pet Nov 09, 2007 1:43 am 
Vlasnik Foruma
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 11:14 pm
Fantasticni holandski gotik bend Within Temptation dolazi u Zagreb 14.1.2008. u Tvornicu Kulture...
A u Ljubljanu dolaze 19.1.2008.

Cena karte za zagrebacki koncert je 150 kuna, i vec se mogu naci u prodaji :lol:

http://www.within-temptation.com/en/index.php?c=agenda

Balkanrock Community:

Facebook, MySpace, Twitter

Vrh 

Post Poslato: Ned Dec 16, 2007 9:53 pm 
Legendarni muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Mar 09, 2007 4:12 pm
Slika

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Sre Dec 26, 2007 2:21 pm 
Legendarni muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am
Jel ide neko? Jel zna neko nekoga ko ide? I kolko je sigurno ovo za 2000? Deluje nemoguce...

- Excellent! Now we can attack them from all directions!

Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo
Koljemo kokoske, curke i praci
Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci

Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Sre Dec 26, 2007 2:30 pm 
Legendarni muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Mar 09, 2007 4:12 pm
blastmaster je napisao:
Jel ide neko? Jel zna neko nekoga ko ide? I kolko je sigurno ovo za 2000? Deluje nemoguce...

Brate... ovu informaciju su pustili organizatori... imash broj, pa pozovi, i proveri!

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Sre Dec 26, 2007 8:10 pm 
Muzičar početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 7:59 pm
hm, ja cu verovatno ici ... mozda malo zavisi i od ispitnog roka ... no, ako je neko zavrtanje u vezi ovog organizovanog putovanja, oglasivacu bices :idea:

info cu proveriti sutra ...

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Čet Dec 27, 2007 3:58 am 
Klupski muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 3:35 am
Ej anonimni, moram da se ponavljam. Da idemo mi za Budimpestu a? 18t0g

Nisam primetila nijedan pametan post s tvoje strane.

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Čet Dec 27, 2007 4:27 am 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 5:56 pm
Organizujte se kako i gde vam najbolje odgovara, samo brez hejta(ono malopre nije dzabe brisano). Ovde se pricha o muzici a ne o s**njima. :-o

Pozz! :!:

http://www.youtube.com/watch?v=CmYbHYslZiM (1.54 - 2.33)

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Čet Dec 27, 2007 12:46 pm 
Legendarni muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am
Mirjana je napisao:

A jel ima za Budimpestu nesto organizovano? Posto ja izgleda ne mogu 14...

- Excellent! Now we can attack them from all directions!

Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo
Koljemo kokoske, curke i praci
Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci

Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Čet Dec 27, 2007 12:54 pm 
Legendarni muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 6:40 pm
kako me nervira cenzura na ovom forumu...
jbt nista hejterski nisam rekao, samo sam rekao da su gluposti ono sto je napisala, jer ne znam nikoga ko se lose proveo na nekom koncertu u hrvatskoj, i uvek bih pre otisao u hrvatsku na cert nego u madjarsku da imam takav izbor... jednostavno razumemo se medjusobno i ne vidim u cemu je problem... budala ima i uvek ce ih biti, i sa jedne i sa druge strane... a imam utisak da ih sa nase strane ima vise...
pazi, ja sam clan najveceg hrvatskog metal foruma, CMAR [Croatian Metal And Rock], nesto poput yuma kod nas, i niko mi nikad nije rekao npr "bezi odavde" ili slicno...

tako da opusteno...

a ja cu biti fin, i zamoliti da mi se ne brise post ako je moguce...

i dress not to impress

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Čet Dec 27, 2007 5:23 pm 
Vlasnik Foruma
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 11:14 pm
Nece da se obrise, nema problema...

Na zalost, kasna mi je organizacja za WT, al imam ponude iz Splita za spavanje na nekoliko mesta za cert Maidena...

Mnogo mi krivo sto propustam WT, jbg :oops:

Balkanrock Community:

Facebook, MySpace, Twitter

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Čet Dec 27, 2007 5:44 pm 
Site Admin
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 5:56 pm
xnemanjax je napisao:
kako me nervira cenzura na ovom forumu...
jbt nista hejterski nisam rekao, samo sam rekao da su gluposti ono sto je napisala, jer ne znam nikoga ko se lose proveo na nekom koncertu u hrvatskoj, i uvek bih pre otisao u hrvatsku na cert nego u madjarsku da imam takav izbor... jednostavno razumemo se medjusobno i ne vidim u cemu je problem... budala ima i uvek ce ih biti, i sa jedne i sa druge strane... a imam utisak da ih sa nase strane ima vise...
pazi, ja sam clan najveceg hrvatskog metal foruma, CMAR [Croatian Metal And Rock], nesto poput yuma kod nas, i niko mi nikad nije rekao npr "bezi odavde" ili slicno...

tako da opusteno...

a ja cu biti fin, i zamoliti da mi se ne brise post ako je moguce...

OK, ali samo da razjasnim neke stvari:

Apsolutno se slazem sa svim rechenim gore. Osim toga, znam ljude koji su proshlo leto proveli u Hrvatskoj na moru i nikome se nishta loshe nije desilo niti je bio diran ili prozivan na bilo kakvoj osnovi. I lichno mi se j*be ko je koje nacionalnosti i u real life a i ovde na forumu.
Pobrisao sam sve zato sto je zapochela diskusija o stvarima koje se jako lako otmu kontroli, predju u politiku i onda se ljudi samo pljuju bez veze. Neke stvari je bolje saseci u korenu nego pustiti da se rasplamsa bilo kakav hejt. (Vec sam imao losha iskustva sa jednom takvom diskusijom ovde, u trenutku mi je bilo zanimljivvo da se ukljuchim i pustio sam da vidim dokle ce otici, pa je otishla u p.m. )Bolje da obrishem 4 posta nego posle dve strane hejtovanja.

Hvala na razumevanju.

http://www.youtube.com/watch?v=CmYbHYslZiM (1.54 - 2.33)

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Čet Dec 27, 2007 8:47 pm 
Muzičar početnik
Korisnikov avatar

Mirjana je napisao:

:-o ako nas dobri bog umilostivi ,,,

ma icicemo 100%, samo je pitanje da li kod bivse ,,brace'' ili u severnu civilizaciju aka Budima i Pestu ...

a to sto ti neko briso onaj post ne kapiram ... cenzure treba da ima, ali ono prethodno napisano nije bilo za cenzuru jer mozes uvek da nadjes nekog blentavog klinju koji ce da vidi oglas preko foruma pa da zapuca za hrvatsku za majicom ,,Srbija'' ili majicom sa ,,4 S'' ... a da nema pojma da moze da *ebe jeza u ledja zbog toga ... tako da je tvoja izjava bila sasvim korektna ... a slozice se i glavni odgovorni urednik foruma ako malo porazmisli.

Imam par kontakata na msnu iz Zagreba ... i pouzdano mi tvrde da tamo ne potenciraju fazon ,,Srbe na vrbe'' toliko koliko recimo u Vukovaru ili bem li ga de nas jos ,,vole'' ... to sto neko iso na more nije ista stvar kao kada sada ides na koncert, jer (jos ne proverih info ... moro sam sa nekim poklon za ,,mamu'' da trazim ... pa cu sutra), ako ides organizovano iz Srbije busom na neki event u Hrvatskoj uvek postoji varijanta da se procuje i da neke radikalne hrvatske budale zasipaju bus kamenicama, ili te sacekaju iza coska ... budala uvek ima, jer ne postoje glupa pitanja, samo glupi ljudi ...

xnemanjax je napisao:
a sam clan najveceg hrvatskog metal foruma, CMAR [Croatian Metal And Rock], nesto poput yuma kod nas, i niko mi nikad nije rekao npr "bezi odavde" ili slicno...

I ja sam bio clan krusevacke biblioteke, pa mogu da kazem da je bibliotekarka zlatna dok se smeska, a ispod pulta drzi sekiru ... tako da izgled moze da vara.

ps: mrznja ili ti ,,hejtovanje'' zahteva otvoreni govor mrznje prema drugoj naciji, pogrdni izrazi, kvazi ili nekom istinite price itd ... tako da razglabanje o necemu ne mora da bude politika, moze neko nesto i da nauci. a kada bih naveo sada gomilu primera koje znam u vezi kakva su nam sada medjuljudski odnosi sa njima, e onda bi mogao da brises, ovako ... ,,pusti decu da se igraju''.

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Čet Dec 27, 2007 9:33 pm 
Legendarni muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Feb 02, 2007 3:54 pm
Neko Anonimno Bice je napisao:
[
ali ono prethodno napisano nije bilo za cenzuru jer mozes uvek da nadjes nekog blentavog klinju koji ce da vidi oglas preko foruma pa da zapuca za hrvatsku za majicom ,,Srbija'' ili majicom sa ,,4 S'' ... a da nema pojma da moze da *ebe jeza u ledja zbog toga ... tako da je tvoja izjava bila sasvim korektna

Ovde je bilo reci o "skidanju glave sa ramena" samo zbog pretpostavljene nacionalne pripadnosti, sto po definiciji jeste nacionalisticki ispad. Niko nije pomenuo provokacije majicama i sl. Tako da izjava nije bila korektna....

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Čet Dec 27, 2007 9:59 pm 
Muzičar početnik
Korisnikov avatar

Ludacka_Kosulja je napisao:
Neko Anonimno Bice je napisao:
[
ali ono prethodno napisano nije bilo za cenzuru jer mozes uvek da nadjes nekog blentavog klinju koji ce da vidi oglas preko foruma pa da zapuca za hrvatsku za majicom ,,Srbija'' ili majicom sa ,,4 S'' ... a da nema pojma da moze da *ebe jeza u ledja zbog toga ... tako da je tvoja izjava bila sasvim korektna

Ovde je bilo reci o "skidanju glave sa ramena" samo zbog pretpostavljene nacionalne pripadnosti, sto po definiciji jeste nacionalisticki ispad. Niko nije pomenuo provokacije majicama i sl. Tako da izjava nije bila korektna....

prijatelju, ja sam ti objasnio sta je bilo znacenje njenih reci i zasto je aludirala na tu glavu na ramenima, a to sto neko shvata bukvalno svaku rec, to je vec iznad mene ... kao sto sam ja reko ,,moze da *ebe jeza u ledja'' ne znaci da ce neko stvarno jeza da nategne kao cipelu ,,, 'el me razumes ...
a nacionalisticki ,,ispad'' nije isto sto i nacionalna mrznja .... jer ona nije predsednik zemlje ili ministar pa da pazi na tzv. ispade ... tako da je izjava korektna, jer nije izrekla nijednu rec netrpeljivosti vec zabrinutosti ako vec moram bojice i flomastere da uzimam da bih bio jasan ...

Poslednji put menjao Neko Anonimno Bice dana Čet Dec 27, 2007 10:03 pm, izmenjena samo jedanput

Vrh 

Tema posta:
 Post Poslato: Čet Dec 27, 2007 10:03 pm 
Legendarni muzičar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Feb 02, 2007 3:54 pm
Ne mora ona da pazi....ali glavni i odgovorni mora.....prijatelju

Vrh 

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Index boarda » KONCERTI » NAJAVE KONCERATA » Hrvatska