|
 |
BalkanRock ForumDobrodošli - Rock, Punk i Heavy Metal diskusija
|
|
|
Stranica 1 od 1
|
[ 4 Posta ] |
|
| Autoru |
Poruka |
|
MiB
|
Poslato: Pon Jul 04, 2011 12:58 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
|
Rammstein se vraćaju u Beograd?
Nemačke indastrijal metal legende Rammstein mogli bi drugu godinu zaredom da sviraju u Beogradu. Naime, iz "LP promotion" su najavili da će koncert biti održan u Beogradskoj Areni 9. novembra.
Objava koncertne agencije, međutim, nije potvrđena na zvaničnom sajtu benda, ali je pomenuti termin neupražnjen. U saopštenju se navodi da će detalji koncerta uskoro biti objavljeni.
Bend na turneji promoviše kompilaciju "Made in Germany 1995-2011" na kojoj će se nalaziti dvadeset najboljih pesama po izboru benda, kao i jedna potpuno nova pesma. Izlazak je najavljen za jesen.
Rammstein postoje od 1994. i bave se muzikom koja je nazvana Neue Deutsche Harte, a predstavlja specifičnu fomu nemačkog industrijal metala. Bend je u martu prošle godine nastupio prvi put u Beogradu. Prople nedelje, agencija Lupa Promotion potvrdila je koncert benda u Zagrebu, zakazan za 8. novembar
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Lois_Lane
|
Poslato: Pon Jul 04, 2011 9:23 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Sep 01, 2008 3:09 pm Postovi: 1020 Lokacija: Knjazevac/Nis
|
 Drzim fige! Bas bi bilo super da dodju ponovo! 
_________________ Ponekad je coveku potrebno sve ono najgore sto se u njemu krije da bi mogao iz sebe da izvuce ono najbolje. Sve je samo pitanje vladanja sobom. I izbora. Nista vise. Welcome to the Internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. http://www.myspace.com/ivy_scarlet_witch
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Pon Jul 04, 2011 1:41 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
|
Bilo bi stvarno super, nego mi nepoznata ova promoterska kuca, pa ce da vidimo da li ce bend potvrditi to u toku nedelje.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Pet Jul 08, 2011 7:34 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
|
Ako je stvarno, ovog puta MORAM da odem.
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica 1 od 1
|
[ 4 Posta ] |
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost |
| |
|
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|
 |