|
"Parni valjak", jedan od najvecih i najpopularnijih pop-rok sastava 4. juna nastupa u Nišu. Karte, po ceni od 750 dinara, već su u prodaji. U Novom Sadu i Beogradu nije bilo dovoljno karata za sve koji su želeli da čuju hitove ove grupe- u beogradskoj Areni nastupali su dva puta. Organizatori kažu da će 4. juna u niškoj Tvrđavi svi koji dođu uživati u pravom spektaklu.
Nakon dva velika koncerta u beogradskoj Areni I pravog spektakla u Novom Sadu, "Parni valjak" dolazi u Niš. "Stranica dnevnika", "Lutka za bal", "Neda", "Jesen u meni", "Ugasi me", "Sve još miriše na nju", "Zastave", "Uhvati ritam", "Moje dnevne paranoje" ………samo su neki od hitova koji su obeležili odrastanje mnogih generacija, a žive i dan danas. Prvi album "Dodjite na show" "Parni valjak" je objavio 1976. godine. Imidž grupe činila su svetlucava odela i visoke štikle, što je tada bilo izuzetno moderno i popularno. Iako su ih mnogi zbog toga kritikovali oni od svojih ideja nisu odustajali. O njihovoj popularnosti i vrtoglavom uspehu,na samom početku, najbolje govori i podatak da su 1997. godine u Hrvatskoj, posećivali i po pet gradova za jedan dan. Karte se prodaju u nekoliko gradova - u Nišu u poslovnicama OTP banke I knjižarama: “Indigo” u Obrenovićevoj ulici, “Vulkan” u tržnom centru Merkator I “Delfi” u Voždovoj ulici. "Parni valjak" - 4. jun, niška Tvrđava, 21 sat.
|