|
 |
BalkanRock ForumDobrodošli - Rock, Punk i Heavy Metal diskusija
|
|
| Autoru |
Poruka |
|
Dimitri
|
Poslato: Sre Apr 07, 2010 1:27 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 2:13 am Postovi: 723 Lokacija: Sabac
|
|
 |
|
 |
|
Dimitri
|
Poslato: Sre Apr 07, 2010 11:10 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
|
Faith No More, Bad Brains potvrdjeni i brdo drugih. ja ne mogu da verujem koliko je exit dobar ove godine, bad brains jbt!! 
_________________ Just when I discovered the meaning of life,they changed it...
I'm not right in the head. http://www.last.fm/user/punkhead92
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Sre Apr 07, 2010 11:34 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
U ku*ac, ubicu se zbog Faith no More. Ne mogu da verujem da bi ih video mora da puknem silne pare. 
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Poslato: Čet Apr 08, 2010 11:41 am |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 10:43 am Postovi: 1830 Lokacija: Vranje / Beograd
|
FNM, uodlichno  MiB, pa idi samo na jedan dan, jedino tako cesh jeftinije proci...
|
|
 |
|
 |
|
c-webb
|
Poslato: Čet Apr 08, 2010 12:41 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Feb 21, 2009 3:01 pm Postovi: 43
|
|
Ljudi, zna li neko kada ce biti poznat raspored izvodjacha po danima i kada ce moci da se kupe jednodnevne ulaznice za Exit?
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Čet Apr 08, 2010 1:33 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
Hal 9000 je napisao: FNM, uodlichno  MiB, pa idi samo na jedan dan, jedino tako cesh jeftinije proci... Videcu, zavisi koliko bude kostala jednodnevna karta, a posto sviraju zavrsne veceri bice mi gotov i ispitni rok.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Dimitri
|
Poslato: Pon Apr 12, 2010 11:19 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Poslato: Sre Apr 21, 2010 9:18 am |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 10:43 am Postovi: 1830 Lokacija: Vranje / Beograd
|
The Horrors novo ime Exit festivala Alternativni britanski bend The Horrors nastupiće na ovogodišnjem Exitu. Sastav postoji već pet godina. Najpoznatiji su po singlu „Sheena is a parasite“ kao i njihov debi album „Strange house“ i sledeći album „Primary colors“. Bend ovih dana započinje turneju, u okviru koje će doći i na Exit festival.
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Poslato: Pon Maj 31, 2010 9:04 am |
|
 |
| Senator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Zubich
|
Poslato: Uto Jun 08, 2010 9:59 am |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Uto Mar 16, 2010 1:48 pm Postovi: 64
|
Bendovi koji su izabrani na EXIT-ovom konkursu za nastup na Exit music live stage-u Nahty Iskaz i svedoci Chemical Voodoo Killo Killo Banda Bobo Knezevic Anima Lee Bicikl Cherkezi United Fipa Heike Has The Giggles Hype! Irie FM Kill Me Laser Koma Machine Gun Nihiti Reflections Of Internal Rain TAXI Stranded The Branka ZAA Eleven Plasma Tamerlan Awaiting Fear http://www.exitmusic.tv/node/137186Prijatno sam iznenadjen da Nish ima bendove kao sto je Nahty.
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Uto Jun 08, 2010 2:17 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
Zubich je napisao:
Prijatno sam iznenadjen da Nish ima bendove kao sto je Nahty.
Koliko znam oni su već nastupali na EXITu.
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Poslato: Uto Jun 08, 2010 2:57 pm |
|
 |
| Senator |
 |
|
MiB je napisao: Zubich je napisao:
Koliko znam oni su već nastupali na EXITu. Upravo tako. Nisam znao ni da josh postoje...
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Uto Jun 08, 2010 3:25 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
Hal 9000 je napisao: MiB je napisao: Zubich je napisao:
Koliko znam oni su već nastupali na EXITu. Upravo tako. Nisam znao ni da josh postoje... Postoje, ali nisu koncertno aktivni. Pevačica se porodila, živi u Beogradu, a u Nišu ne znam kada su poslednji put nastupali.
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Poslato: Pet Jun 11, 2010 9:18 am |
|
 |
| Senator |
 |
|
|
Promotivne ulaznice za jedanaesti „Egzit“ festival po aktuelnoj ceni od 6.490 dinara skoro su rasprodate, a krajem juna cena četvorodnevnih ulaznica iznosiće 10.990 dinara. Veliki broj karata prodat je u Velikoj Britaniji, a ove godine za „Egzit“ vlada veliko interesovanje u Holandiji, pa se iz ove zemlje očekuje 1.000 posetilaca. Takođe, organizatori očekuju i preko 10.000 posetilaca iz regiona jugoistočne Evrope.
Kada su u pitanju dnevne karte, za prvi dan festivala u četvrtak, 8. jula, kada na glavnoj bini nastupaju „Bad Brains“, LCD Soundsystem, Mika, di-džej Šedov i drugi iznosiće 2.990 dinara. Ova cena važiće i za petak, kada će se predstaviti „Placebo“, „The Horrors“, Ricardo Villalobos, „Moderat live“, „Does It Offend You Yeah?“, „Behemoth“ i drugi. Ulaznice za subotu koštaće 3.490 dinara, kada će zvezde na glavnoj bini biti „Klaxons“, „Röyksopp“ i Misi Eliot, dok će za nedelju, 11. jul, kada na „Mejn“ stejdžu nastupaju „Pendulum“, „Faith No More“ i „The Chemical Brothers“ cena ulaznica iznositi 3.990 dinara. Cena dnevnih ulaznica na Tvrđavi biće skuplja na dan festivala. U toku je i prodaja promotivnih ulaznica za srednjoškolce po ceni od 4.990 dinara dok VIP ulaznice u limitiranom broju po ceni od 25.000 dinara u „Gigstix“ prodavnicama u Novom Sadu i Beogradu. Ulaznice mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jedna lokacija u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu.
izvor: blic
|
|
 |
|
 |
|
tarav92
|
Poslato: Pon Jun 21, 2010 7:48 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Pon Jun 21, 2010 7:46 pm Postovi: 1
|
Prodajem vaučer za sva 4 dana Exita. Uključen je besplatan smeštaj u kampu i prevoz iz Srbije. Vaučer se menja za narukvicu. Cena je 6000. kontakt Tanja 062/82 43 43 9
|
|
 |
|
 |
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost |
| |
|
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|
 |