|
 |
BalkanRock ForumDobrodošli - Rock, Punk i Heavy Metal diskusija
|
|
| Autoru |
Poruka |
|
Hal 9000
|
Poslato: Ned Dec 13, 2009 1:22 am |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 10:43 am Postovi: 1830 Lokacija: Vranje / Beograd
|
FallenAngel je napisao: A ne mora ono po fazonu uz licnu kartu i to? Pa nek ti drug uzme na njegovo ime i sve, a i mu daj kesh kad dodjesh... Mislim da umesto vauchera ide lichna karta... tj. pri naruchivanju karte ostavljash JMBG
|
|
 |
|
 |
|
FallenAngel
|
Poslato: Ned Dec 13, 2009 1:39 am |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Jun 25, 2007 7:53 pm Postovi: 92 Lokacija: San Diego, CA
|
Oket, Hwala... I to je reseTo! 
_________________ ROH Band, 1el
|
|
 |
|
 |
|
WaCkLeDuDe
|
Poslato: Ned Dec 13, 2009 2:06 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 10:17 pm Postovi: 2135 Lokacija: Nish...
|
Ama neko drugi neka naruci za tebe svojom licnom kartom, pa ce posle da ti je da, to nije problem. 
_________________ http://www.computers.rsLjudi se dele na glupe i zle. Ljudi se trude da unište sve. ...give me one more medicated peaceful moment...
|
|
 |
|
 |
|
matt bellamy
|
Poslato: Ned Dec 13, 2009 2:20 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Jul 13, 2009 11:31 am Postovi: 268 Lokacija: Supermassive Black Hole
|
|
Trudim se da sacekam da vidim rezultate za ovogodisnji EXIT, pa tad onda da narucim karte......mislim, koji je fazon da odem a ne zanima me ni jedan izvodjach?
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Ned Dec 13, 2009 2:36 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7955 Lokacija: Nis
|
matt bellamy je napisao: Trudim se da sacekam da vidim rezultate za ovogodisnji EXIT, pa tad onda da narucim karte......mislim, koji je fazon da odem a ne zanima me ni jedan izvodjach? Zajebaces se ako cekas. Kupi kartu sada, a ako te nista ne bude zanimalo (zasta je mala sansa) bez problema ces moci da prodas tu kartu i to mozda i malo skuplje.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Poslato: Sre Dec 23, 2009 12:56 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 10:43 am Postovi: 1830 Lokacija: Vranje / Beograd
|
|
Exitov popust za srednjoškolce
Prodaja ulaznica za 11. Exit festival za srednjoškolce kreće po promotivnoj ceni od 4.990 dinara i počinje 15. januara 2010. godine.
Ulaznice će moći da se kupe u Gigstix prodavnicama u Novom Sadu i Beogradu, a broj promotivnih ulaznica je ograničen. Pri kupovini promotivnih ulaznica za srednjoškolce, potrebno je doneti potvrdu iz škole, kao i đačku knjižicu ili đačku ID karticu i lični dokument sa fotografijom (ličnu kartu ili pasoš). Ulaznice će moći da se kupe samo lično i biće personalizovane, sa imenom i prezimenom kupca i neće biti prenosive na druge osobe.
Ulaznice za predstojeći Exit festival, koji će biti održan od 8. do 11. jula 2010. godine mogu se naći na sajtu Gigstix po drugoj promotivnoj ceni od 6.490 dinara, a broj ovih ulaznica takođe je ograničen.
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Poslato: Sub Dec 26, 2009 3:11 pm |
|
 |
| Senator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
matt bellamy
|
Poslato: Ned Dec 27, 2009 2:47 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Jul 13, 2009 11:31 am Postovi: 268 Lokacija: Supermassive Black Hole
|
Meni su ovi bendovi bezveze......tacnije nikad ih nisam slusao a i muzika mi se ne dopada nesto narucito......... Da se ja pitam pre bih doveo ovaj bend koji se jasno vidi pored (desno od) glave ovog crnca, ako ga prepoznajete (mislim bend, naravno) 
Poslednji put menjao matt bellamy dana Pon Feb 22, 2010 8:41 pm, izmenjena samo jedanput
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Ned Dec 27, 2009 3:14 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Does It Offend You, Yeah? je trenutno vrlo aktuelan bend u svetu. Potez je logičan i odličan. Uostalom, postoji 20ak bina, pa će se za svakog naći ono što voli da sluša.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
matt bellamy
|
Poslato: Ned Dec 27, 2009 3:19 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
MiB je napisao: Does It Offend You, Yeah? je trenutno vrlo aktuelan bend u svetu. Potez je logičan i odličan. Uostalom, postoji 20ak bina, pa će se za svakog naći ono što voli da sluša. Da naravno, ali sumnjam da imaju fanove na ovom podrucju.........
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Ned Dec 27, 2009 3:28 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
matt bellamy je napisao: Da naravno, ali sumnjam da imaju fanove na ovom podrucju.........
Nemaju, kao ni pola bendova koji dolaze na EXIT. Odavno se muzički program kreira za strance i poznato je da ogroman broj Britanaca dolazi na festival.
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Poslato: Ned Dec 27, 2009 4:04 pm |
|
 |
| Senator |
 |
|
Dobreo je shto festival poziva aktuelna imena, a publika ce se uvek naci 
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Poslato: Pet Jan 22, 2010 5:18 pm |
|
 |
| Senator |
 |
|
Karte za EXIT na rateOrganizatori EXIT festivala su saopštili da od ponedeljka kreće prodaja karata za festival na četiri, pet ili šest mesečnih rata. Cena ovih karata je 7.990 dinara, gde kupac sklapa ugovor sa sajtom Gigstix u kome se utvđuje iznos i broj rata.Jedno lice može kupiti do četiri karte. Jedini uslov je da je kupac stariji od 18 godina i ima prebivalište na teritoriji Srbije. Za sklapanje ugovora potrebna je potpisana fotokopija lične karte. Promotivna cena kompleta karata je 6.990 dinara, za srednjoškolce 4.990. Redovna cena biće 10.990 dinara. Više informacija o prodaji na rate možete dobiti na sajtovima http://www.gigstix.com i http://www.exitfest.org.
|
|
 |
|
 |
|
Dimitri
|
Poslato: Pon Feb 22, 2010 1:28 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 2:13 am Postovi: 723 Lokacija: Sabac
|
Exit predstavlja...Otvarajući drugu deceniju impozantnim spiskom imena, radujemo se što možemo da najavimo još jedno, sada već sigurno, sjajno izdanje Exit festivala. Prvi hedlajneri koje sa velikim zadovoljstvom najavljujemo su majstori nezaboravnih žurki - The Chemical Brothers. Ovog puta obećali su da će iz rukava izvući nešto specijalno i pozvali publiku da se pripremi za najbolji njihov nastup do sada. Osim njih na glavnu binu dolazi Mika i donosi šarenu oluju veselih i razigranih zvukova, a norveški duo Röyksopp osvojiće vas melodičnom i zavodljivom elektronikom. Na Dance Arenu ove godine dolaze elektro kraljevi Crookers, Boys Noize i Erol Alkan, ali ni to nije sve jer su nastup na Exitu potvrdili i SebastiAn, Busy P, Ida Engberg i DJ Mehdi. Osim toga, na Dance Arenu dolazi kum tehno zvuka Ricardo Villalobos, željno očekujemo i nastup uživo kreativnih i zaraznih Moderat koji će nastupiti live, kao i nastup koji povodom 15 godina produkcijske kuće Ovum sprema Josh Wink. izvor: www.exitfest.org
_________________ Just when I discovered the meaning of life,they changed it...
I'm not right in the head. http://www.last.fm/user/punkhead92
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Pon Feb 22, 2010 1:30 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
Mika, The Chemical Brothers i Röyksopp na EXITuMika, The Chemical Brothers i Röyksopp prvi su veliki potvrđeni izvođači na ovogodišnjem EXITu koji se održava od 8. do 11. jula na Petrovaradinu. Mika je pop pevač koji je 2007. godine sa svojim debi albumom "Life in Cartoon Motion" napravio veliki bum na svetskoj sceni. The Chemical Brothers su elektronski duo, pioniri big bit zvuka. U Srbiju dolaze po drugi put. Röyksopp su norveški elektronski bend. Svojim prvim singlom "Eple" postavili su novi standard u elektronskoj muzici. Prvi, ranije potvrđeni bendovi za festival su Crystal Castles i Does It Offend You, Yeah?. Nastup na dens areni najavili su Crookers, Boys Noize, Erol Alkan, SebastiAn, Busy P, Ida Engberg, DJ Mehdi, Ricardo Villalobos, Moderat i Josh Wink.
|
|
 |
|
 |
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost |
| |
|
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|
 |