Evo i ja sam se dovukao kuci......nisu me pojeli vukovi....
Festival je prosao jako zanimljivo.....neke stvari su bile fenomenalne a neke dno dna...
Onaj tonac se setao covek tri sata na bini ometajuci nastup svih predgrupa, sto je stvarno sramota. Imao sam utisak da ce neko od izvodjaca na kraju da ga izbije...
Organizacija je imala dosta propusta, mada da ne gresim dusu ljudi iz Opstine Dimitrovgrad su nam stvarno izasli u susret za sve sto smo im zatrazili.
Zahvalio bih se predsedniku opstine Veselinu Velickovu i njegovom zameniku Vasku Aleksovu za svu podrsku i pomoc balkanrocku u Dimitrovgradu.
Cene u gradu i na festu su bile sasvim pristupacne, svi volonteri (i volonterke

) maksimalno ljubazni.... Vidi se da im je rok za
fest bio kratak i da su neke stvari docekali nespremni ali bar to nisu krili i vec su nam se uvek uz osmeh obracali, sto je jako retko doziveti na ovakvim manifestacijama.
Sto se bendova tice i tu je bilo "shareno"......od vrhunskih sastava do "jedva se zbrasmo"...
Od Arie Aeterne koja nas je ostavila bez daha do nekog benda (da mu ne pominjem ime) koji nas je kolektivno rasplakao....bukvalno smo vristali od smeha....
Bugarski bend BTR koji sam imao prilike da cujem vec par puta je bio fantastican kao i uvek. Oni su pratili Johna Lawtona i priredili fantastican nastup kao jedan dobro uigran tim.
Pitao sam jednog BTR-ovca da li imaju zelju da sviraju u Nisu, jer su do sada jedini njihovi nastupi bili u Dimitrovgradu, i rekao mi je da bi jako voleo da prosire svirke po Srbiji samo ih niko nije zvao... Pa mi je palo na pamet da popricam malo na tu temu sa organizatorima ovogodisnjeg Beer festa......
Sa Lawtonom smo imali fantastican intervju....lik je jako prijatan i druzeljubiv.....dok je on cevcio viski ja sam mu sa vinjakom pravio drustvo a MiB me ispravljao dok sam mu na mom polupijanom engleskom jeziku postavljao pitanja......
Hvala na pomoci i drugarima wackledude-u i fog-beast-u, za sva popijena piva...