| Autoru |
Poruka |
|
Sherif Gile
|
Tema posta: Poslato: Uto Maj 20, 2008 8:08 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 11:55 pm Postovi: 1427 Lokacija: Nis
|
Dr Feelgood je napisao: Ma nosite se u ku*ac svi, svi, taman sam se obradovao da cu bar jednom u svom zivotu da osetim pravi rock koncert, ono tuki, sve popalo, taman sam spremio dzeka za ispijanje i naso bandu za kancert samo li ne dodju Hanoi ubicu nekog
Ma daj bre čovek, šta se nerviraš za glupi festival, iovako su trebali da dodju neki raspali glameri, nije nikakva šteta što je sve otkazano
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude fotke što sam uslikao http://www.myspace.com/gile_sherif
|
|
 |
|
 |
|
Dr Feelgood
|
Tema posta: Poslato: Uto Maj 20, 2008 8:12 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 5:30 pm Postovi: 832 Lokacija: The City of Angels
|
|
Ma nije meni tolko do Hanoi Rocks al ja sam vec pozvao neke drugare iz BGa, spremio sam odecu, spremio sam pare za kartu, sve brate i ono ku*ac, znas kad se spremas za nesto i ono propadne
_________________ "It's Only Rock 'n' Roll (But I Like It)"
|
|
 |
|
 |
|
crusader84
|
Tema posta: Poslato: Uto Maj 20, 2008 8:51 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
Pridružio se: Ned Feb 11, 2007 1:58 am Postovi: 353
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Tema posta: Poslato: Uto Maj 20, 2008 10:41 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 10:43 am Postovi: 1928 Lokacija: Vranje / Beograd
|
|
Pazi debilizam, nezvanichno saznajem da se fest odlaze za mesec dana?!?!? I kao fora, puko im glavni sponzor pre nedelju dana, zato su svi strani bendovi otkazali nastupe... A sad kao krecu u potragu novim sponzorima... Strashno!
|
|
 |
|
 |
|
Demonaz
|
Tema posta: Poslato: Uto Maj 20, 2008 11:01 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 1:22 pm Postovi: 533 Lokacija: Nis
|
Ja mislim da te organizatore treba nataci na neki neomashtjen kolac ili tome slichno....znachi ljudi se zezaju sa masom metalaca/rockera koji su uspeli u ovom gradu da opstanu uprkos "kishi" seljacizma i chobanizma srpske estrade i ostali dosledni chvrstom zvuku i donekle se nisu utopili u bezlichnu masu ispranih mozgova ...pa jbt...i to se ladno zajebavaju sa imenima poput Sonata Arctica ...Pro Pain..etc i znajuci da ce svako iole poznato ime doneti veliko odushevljenje kod poklonika rock / metal muzike u ovom smornom i zamrlom gradu...pa stvarno bi trebalo da se pronadju ti pacenici koji ni jedan jbni omanji festival ne umeju da organizuju i da im se naj**e neko keve ...Rise up ppl ....beat 'em up!!! 
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Tema posta: Poslato: Uto Maj 20, 2008 11:08 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 6934 Lokacija: Nis
|
crusader84 je napisao: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=36599&view=findpost&p=1672667 Citiraj: Moram da Vas obavestim da je organizator prinudjen da festival odlozi za 27, 28 i 29. jun jer radnici elektrodistribucije nisu u mogucnosti da u roku postave oba prikljucka na polju na kom ce se festival odrzati.
Svi ljudi koji su kupili karte racunajuci na ovaj termin mogu da ih vrate ukoliko im novi termin ne odgovara i novac ce im biti vracen...
Jako mi je zao zbog ove neprijatnosti, meni je licno stvorila dosta problema, ali organizatori kazu da nemaju izbora....
O strasno, kako retardiran izgovor...koga vise lazu. Elektrodistribucija nije mogla da postavi OBA prikljucka...
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle FestuMiB's Cornershop
|
|
 |
|
 |
|
Demonaz
|
Tema posta: Poslato: Uto Maj 20, 2008 11:09 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 1:22 pm Postovi: 533 Lokacija: Nis
|
MiB je napisao: crusader84 je napisao: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=36599&view=findpost&p=1672667 Citiraj: Moram da Vas obavestim da je organizator prinudjen da festival odlozi za 27, 28 i 29. jun jer radnici elektrodistribucije nisu u mogucnosti da u roku postave oba prikljucka na polju na kom ce se festival odrzati.
Svi ljudi koji su kupili karte racunajuci na ovaj termin mogu da ih vrate ukoliko im novi termin ne odgovara i novac ce im biti vracen...
Jako mi je zao zbog ove neprijatnosti, meni je licno stvorila dosta problema, ali organizatori kazu da nemaju izbora.... O strasno, kako retardiran izgovor...koga vise lazu. Elektrodistribucija nije mogla da postavi OBA prikljucka...
 ovo samo u Nishu mozhe da se desi....:S
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Tema posta: Poslato: Uto Maj 20, 2008 11:15 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 11:55 pm Postovi: 1427 Lokacija: Nis
|
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude fotke što sam uslikao http://www.myspace.com/gile_sherif
|
|
 |
|
 |
|
Bucher
|
Tema posta: Poslato: Uto Maj 20, 2008 11:16 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 870 Lokacija: Prokuplje
|
|
Ovi nas na ovce preve ili se meni cini?
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
|
|
 |
|
 |
|
Mixa
|
Tema posta: Poslato: Sre Maj 21, 2008 12:01 am |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Pon Okt 02, 2006 6:09 pm Postovi: 992 Lokacija: Balkan
|
Vec sam rekao pojedincima ali da ponovim.....
Kao neko kome je struja struka i ko sasvim slucajno pravi projekat za jednu fabriku pored tog Deltinog placa na kome je trebao da se odrzi festival...mogu da kazem da tamo nema dovoljno struje za takav koncert!!!
Najavljena bina (40x16m koliko se secam) sa ozvucenjem jednostavno trazi ogromnu struju, preko 300000W......toliko raspolozive struje na aerodromskom polju jednostavno nema! Mogla bi se obezbediti putem generatora ili visokonaponskog trafoa ali to bi previse kostalo, a i morali bi da traze neki dalekovod koga u blizini nema!
Bivsa Cash&Carry NANA je morala da kupi sopstveni trafo da bi podmirila potrebe svog hipermarketa tako da ne postoji sansa ni da pozajme struju od njih...
Generator bi mogao da se iskoristi ali bi morao da dodje ogroman broj ljudi da bi im se isplatilo......a kako vidim izgubili su dobar deo publike....
Ja necu da pljujem po ovom festu samo sam hteo da dam strucno misljenje na nelogicnosti koje se javljaju.
Ako sam nekog smorio ovim postom.......zabole me....i neka sam.... 
_________________ So you think you can stone me and spit in my eye, So you think you can love me and leave me to die.....
|
|
 |
|
 |
|
Manca
|
Tema posta: Poslato: Sre Maj 21, 2008 12:55 am |
|
 |
| Tehnički Administrator |
Pridružio se: Ned Dec 16, 2007 9:44 pm Postovi: 527 Lokacija: Niš / Pirot
|
|
eh... gde mi zivimo.
Definitivno je zakljucak da nista ne moze da se desi/opstane ako je van Novog Sada ili Beograda, jebi ga, beda smo ne vidjena..... A i ljudi su iskreno receno debili.... ali nema veze, takvi smo kakvi smo. Ja odo na exit a za ova govna me zabole.... znao sam da ce tako da ispadne!
_________________ Pirot City << Beta phase of the best portal of Pirot Keep the faith....
|
|
 |
|
 |
|
Anastas
|
Tema posta: Poslato: Sre Maj 21, 2008 12:59 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Mar 26, 2007 1:22 am Postovi: 1572 Lokacija: Iz Nis - DV
|
Ahahahaha, kolko su zajebali sve zivo... hahah 
|
|
 |
|
 |
|
ThinLizzy
|
Tema posta: Poslato: Sre Maj 21, 2008 1:07 am |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Mar 07, 2008 2:01 am Postovi: 35 Lokacija: Sd
|
Ček malo, pa zar za struju nije bila zadužena ona "banderashica" opek ili kako joj je već nik??? 
|
 |
|
crusader84
|
Tema posta: Poslato: Sre Maj 21, 2008 2:06 am |
|
 |
| Studijski muzičar |
Pridružio se: Ned Feb 11, 2007 1:58 am Postovi: 353
|
Manca je napisao: eh... gde mi zivimo.
Definitivno je zakljucak da nista ne moze da se desi/opstane ako je van Novog Sada ili Beograda, jebi ga, beda smo ne vidjena.....
Ma nema to veze, puk'o je i metal fest u Subotici, onaj lik pod prezimenom Vujin je prevario narod za Road fest/Pure rock u Zrenjaninu a zatim i za Karerasa u Beogradu, Scorpionsi bi isto mogli da se uvrste u koncerte otkazane "pod čudnim okolnostima"...
A sa druge strane, Glenn Hughes i John Lawton nastupiše bez problema u Dimitrovgradu... 
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Tema posta: Poslato: Sre Maj 21, 2008 2:20 am |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 10:43 am Postovi: 1928 Lokacija: Vranje / Beograd
|
crusader84 je napisao: Ma nema to veze, puk'o je i metal fest u Subotici, onaj lik pod prezimenom Vujin je prevario narod za Road fest/Pure rock u Zrenjaninu a zatim i za Karerasa u Beogradu, Scorpionsi bi isto mogli da se uvrste u koncerte otkazane "pod čudnim okolnostima"...
I svi ti organizatori se shetaju opushteno ko Shiptari na Kosovu 
|
|
 |
|
 |
|