| Autoru |
Poruka |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Sre Apr 02, 2008 6:26 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 11:55 pm Postovi: 2589 Lokacija: Nis
|
|
Lik koji je napravio parodiju na sve moguće i nemoguće pesme, sluša li ga neko?
Najpoznatije stvari:
"Amish Paradise"
"Smells Like Nirvana"
"Like a Surgeon"
"Pretty Fly for a Rabbi"
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude Neka moja piskaranja http://ja-pisem-poslednji.blogspot.com/
|
|
 |
|
 |
|
Nevena
|
Poslato: Sre Apr 02, 2008 6:52 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Sep 27, 2007 1:26 pm Postovi: 1754 Lokacija: Nis
|
|
ja videla spotove za smelz lajk nirvana i lajk a srdzn... smejala se ko blesava... stvarno je budala....
|
|
 |
|
 |
|
Ludacka_Kosulja
|
Poslato: Sre Apr 02, 2008 7:12 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Feb 02, 2007 3:54 pm Postovi: 1209
|
Ja ga najvise volim kad se pojavljuje u nominacijama za Oskara u Golom pistolju! 
_________________ All right Internet, what do you want from us?
...bless blokes & beer....
|
|
 |
|
 |
|
Jeremy
|
Poslato: Sre Apr 02, 2008 7:47 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
Pridružio se: Čet Feb 08, 2007 12:23 pm Postovi: 4044
|
Imam celu diskografiju. Sve stvari su mu dobre. Covek je genije.
Inace... Weird Al je potekao iz Srbije. 
|
|
 |
|
 |
|
Otrovna
|
Poslato: Sre Apr 02, 2008 7:57 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 9:01 pm Postovi: 1560 Lokacija: NIS
|
Takvi samo od nas i mogu!
Moj favorit: I'm Fat.
_________________ ...Dancing through the fire, just to catch a flame and feel real again...
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Sre Apr 02, 2008 8:01 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7955 Lokacija: Nis
|
|
Jimmy Paige iz Zeppelina je veliki fan Wierd Al-a, ali nije mu dao licencu da napravi album sa odbradama pesama Led Zeppelina
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Aqualung
|
Poslato: Sre Apr 02, 2008 8:04 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 5:56 pm Postovi: 2758 Lokacija: Sittin' On A Park Bench
|
|
 |
|
 |
|
Otrovna
|
Poslato: Sre Apr 02, 2008 8:08 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 9:01 pm Postovi: 1560 Lokacija: NIS
|
MiB je napisao: Jimmy Paige iz Zeppelina je veliki fan Wierd Al-a, ali nije mu dao licencu da napravi album sa odbradama pesama Led Zeppelina
Nije ni trebalo.
Pesme Led Zeppelina su ipak mnogo dublje nego većina pesama koje je obradio Al. Verovatno ne bi ni na šta ličilo, a i bilo bi klasično skrnavljenje.
_________________ ...Dancing through the fire, just to catch a flame and feel real again...
|
|
 |
|
 |
|
Jeremy
|
Poslato: Sre Apr 02, 2008 8:11 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
|
Otrovna je napisao: MiB je napisao: Jimmy Paige iz Zeppelina je veliki fan Wierd Al-a, ali nije mu dao licencu da napravi album sa odbradama pesama Led Zeppelina Nije ni trebalo. Pesme Led Zeppelina su ipak mnogo dublje nego veæina pesama koje je obradio Al. Verovatno ne bi ni na šta lièilo, a i bilo bi klasièno skrnavljenje.
Sve Alove pesme su cista zajebancija i genijalni tekstovi. Ne vidim zasto bi to bilo skrnavljenje, on nikoga ne vredja.
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Sre Apr 02, 2008 9:14 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Jeremy je napisao: Sve Alove pesme su cista zajebancija...
Možda baš zbog toga, možda Cepelini svoje pesme shvataju malo ozbiljnije jer su ih sami pravili od nule i uneli deo sebe u njih za razliku od Madone koja je kupila tekst i muziku i samo otpevala pesmu
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude Neka moja piskaranja http://ja-pisem-poslednji.blogspot.com/
|
|
 |
|
 |
|
Jeremy
|
Poslato: Sre Apr 02, 2008 10:08 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
|
Sherif Gile je napisao: Jeremy je napisao: Sve Alove pesme su cista zajebancija... Možda baš zbog toga, možda Cepelini svoje pesme shvataju malo ozbiljnije jer su ih sami pravili od nule i uneli deo sebe u njih za razliku od Madone koja je kupila tekst i muziku i samo otpevala pesmu Pa niko ne osporava kvalitet njihovih pesama i veliki trud ulozen za pravljenje istih. Ja sam veliki ljubitelj parodije i ne vidim zasto je lose zdravo se nasaliti na neciji racun bez vulgarnosti i vredjanja.
Al to najbolje radi. Pravi primer za to je njegova pesma The Saga Begins o Ratovima zvezda, a muzika je Don MekLinova American Pie. Licno American Pie smatram za bolju pesmu od bilo koje pesme Led Zeppelina, a obozavam i Ratove zvezda. I ne samo da mi ne smeta sto se usudio da obradi jednu tako veliku pesmu i nasali se sa Ratovima zvezda, vec mi se i dopada.
Al je car. 
|
|
 |
|
 |
|
Jeremy
|
Poslato: Sre Apr 02, 2008 10:19 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
|
Evo obrade Avril Lavigne's Complicated - A Complicated Song
Tell me, Why'd you have to go and make me so constipated 'Cause right now I'd do anything to just get my bowels evacuated, In the bathroom. I sit and I wait and I strain and I sweat and I clench and I feel the pain Oh, should I take a laxative or have my colon irrigated. No, no, no.

|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Sre Apr 02, 2008 10:19 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Jeremy je napisao: Ja sam veliki ljubitelj parodije i ne vidim zasto je lose zdravo se nasaliti na neciji racun bez vulgarnosti i vredjanja.
Nisam imao prilike da lično upoznam članove Zeppelina tako da ne mogu da kažem da li dobro podnose zajebanciju na svoj račun
The saga begins - http://www.youtube.com/watch?v=4ttidEl0gXU
|
|
 |
|
 |
|
Jeremy
|
Poslato: Sre Apr 02, 2008 10:21 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
|
Sherif Gile je napisao: Jeremy je napisao: Ja sam veliki ljubitelj parodije i ne vidim zasto je lose zdravo se nasaliti na neciji racun bez vulgarnosti i vredjanja. Nisam imao prilike da lično upoznam članove Zeppelina tako da ne mogu da kažem da li dobro podnose zajebanciju na svoj račun 
Pa skoro nijedna njegova pesma nije naocigled zajebancija na racun originalnog autora. 
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Sre Apr 02, 2008 10:29 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
Ne mora da bude baš na račun autora, uporedi Amish Paradise i Gangster's paradise, Jankovićeva pesma je takva sprdnja da bi me bilo sramota da na nekom koncertu otpevam Gangster's paradise da sam na mestu onog repera što je njegova pesma
|
|
 |
|
 |
|