|
 |
BalkanRock ForumDobrodošli - Rock, Punk i Heavy Metal diskusija
|
|
| Autoru |
Poruka |
|
Angel of Death
|
Poslato: Sub Mar 20, 2010 4:59 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Sub Mar 20, 2010 12:19 pm Postovi: 27 Lokacija: Cazin
|
Dimitri je napisao: Angel of Death je napisao: Dimitri je napisao: Green Day je ranije bio pravi pop punk, i ne vidim zashto oni sramote Sex Pistolse, kada su definitivno bolji muzichari od njih. Shta su to Sex Pistolsi napravili da bi ih smatrali za ozbiljne i dobre muzichare? Ne volim Green Day, ali govorim kako jeste, a da su komercijala do bola i da vishe nisu chak ni pop punk, to stoji. Pop punk kao zanr je 'izmisljen' u ovo nase doba , i sramote Sex Pistolse i ostale punk bandove kad god neko kaze za Green Day da su punkeri ili tako nesto . Sta su uradili Sex Pistolsi ? Ne mogu vjerovati da me to pitas , pa to su ti jedni od zacetnika punka ,ljudi koji su imali muda progovoriti kad niko nije smio , koji su napadali simbol Engleske , kraljicu Elizabethu kad niko nije smio , koji su se borili protiv establišmenta kad je ljudima manjkalo muda . I ti mene pitas sta su Pistolsi uradili . Pojam 'Anarhija' je uvrsten u svjet glazbe i u politiku . Kao prvo, pop punk se pojavio krajem 70ih, poslushaj malo Buzzcocks, Generation X, The Undertones.Kao drugo, sve shto si naveo da su Pistolsi uradili nema nikakve veze sa tim da su oni dobri i ozbiljni muzichari. Sledeci put, malo bolje prochitaj pitanje koje ti je postavljeno, a nemoj se praviti pametan. Ja sam tebi rekao svoje , i sve te bandove sam ja slusao , imam godina vjerovatno kao ti tri puta i sve sam to prosao . I molim te da nisu te curke iz Green Day-a mozda kakvi muzicari ?
_________________ Show no mercy for your enemy !
|
|
 |
|
 |
|
Dimitri
|
Poslato: Sub Mar 20, 2010 8:05 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 2:13 am Postovi: 723 Lokacija: Sabac
|
Angel of Death je napisao: Ja sam tebi rekao svoje , i sve te bandove sam ja slusao , imam godina vjerovatno kao ti tri puta i sve sam to prosao . I molim te da nisu te curke iz Green Day-a mozda kakvi muzicari ?
Hah, pa ne izgleda mi bash kao da si 3 puta stariji od mene, ako jesi, onda je to zaista zhalosno. Pitao sam te neshto, a ti si pocheo da prichash o potpuno drugim stvarima nevezanim za moje pitanje.Ja sam rekao da nisam simpatizer Green Day-a, ali da su bolji muzichari od Pistolsa jesu, i to je chinjenica. edit: I da, da si slushao sve te bendove, ne bi onda lupetao da je pop punk nastao u "nashe" vreme.
_________________ Just when I discovered the meaning of life,they changed it...
I'm not right in the head. http://www.last.fm/user/punkhead92
|
|
 |
|
 |
|
Angel of Death
|
Poslato: Ned Mar 21, 2010 12:34 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
|
Dimitri je napisao: Angel of Death je napisao: Ja sam tebi rekao svoje , i sve te bandove sam ja slusao , imam godina vjerovatno kao ti tri puta i sve sam to prosao . I molim te da nisu te curke iz Green Day-a mozda kakvi muzicari ?
Hah, pa ne izgleda mi bash kao da si 3 puta stariji od mene, ako jesi, onda je to zaista zhalosno. Pitao sam te neshto, a ti si pocheo da prichash o potpuno drugim stvarima nevezanim za moje pitanje.Ja sam rekao da nisam simpatizer Green Day-a, ali da su bolji muzichari od Pistolsa jesu, i to je chinjenica. edit: I da, da si slushao sve te bendove, ne bi onda lupetao da je pop punk nastao u "nashe" vreme. Pop punk smatram onim koji se poceo prvi vrtiti na MTV-u , odnosno komercijalni punk . I da to je moja slika , kada sam isao u srednju . Sad mi je 29 . Hoces i tu sliku ?
|
|
 |
|
 |
|
Dimitri
|
Poslato: Ned Mar 21, 2010 2:53 am |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
|
Angel of Death je napisao: Dimitri je napisao: Angel of Death je napisao: Ja sam tebi rekao svoje , i sve te bandove sam ja slusao , imam godina vjerovatno kao ti tri puta i sve sam to prosao . I molim te da nisu te curke iz Green Day-a mozda kakvi muzicari ?
Hah, pa ne izgleda mi bash kao da si 3 puta stariji od mene, ako jesi, onda je to zaista zhalosno. Pitao sam te neshto, a ti si pocheo da prichash o potpuno drugim stvarima nevezanim za moje pitanje.Ja sam rekao da nisam simpatizer Green Day-a, ali da su bolji muzichari od Pistolsa jesu, i to je chinjenica. edit: I da, da si slushao sve te bendove, ne bi onda lupetao da je pop punk nastao u "nashe" vreme. Pop punk smatram onim koji se poceo prvi vrtiti na MTV-u , odnosno komercijalni punk . I da to je moja slika , kada sam isao u srednju . Sad mi je 29 . Hoces i tu sliku ? Pa jedno je to shto ti smatrash, a drugo je onako kako jeste, jer ochigledno nisi u pravu.Zabole me za sliku, kazhem da je zhalosno ako si toliko mator, a imash ovako plitko mishljenje.
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Ned Mar 21, 2010 4:14 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
|
Ne kapiram kakve veze ima sto je pop-pank nov proizvod? Jako je bitno da muzika dobija nove pravce, to znaci da se razvija, da ne stoji u mestu. A i pank je krajem 70ih bio nov i masa ljudi ga je osporavala, a ti ga sada velicas. Ista prica. Dakle, stvarno nije bitno sta je kada nastalo.
A za Sex Pistolse stvarno ne mozes da kazes da su bili vrhunski muzicar, jer je to bila skupina netalentovanih pod vodjstvom novcem zaslepsljenim Meklarenom, koji je napravio masinu za stvaranje novca.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Angel of Death
|
Poslato: Ned Mar 21, 2010 11:01 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
|
|
Dimitri , pazi malo na jezik jer nisi dorastao ni meni ni mom muzickom znanju . A kao drugo , ljudski da ti kazem ofiran se jer si ti poceo prvi da smaras . Hajde sad cao.
|
|
 |
|
 |
|
Dimitri
|
Poslato: Ned Mar 21, 2010 12:38 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
|
|
Ne vidim ja nikakvo muzichko znanje, previshe velichash sebe. Vazhi, cao, i onako sam rekao svoje.
|
|
 |
|
 |
|
proamaterxD
|
Poslato: Sre Maj 12, 2010 7:09 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Sre Maj 12, 2010 6:52 pm Postovi: 7
|
|
Prodali su se
_________________ Fuck mainstream shit Da te ne bi' lemo,nemoj biti emo!! Metal,Punk,Rock,Blues,Reggae
|
|
 |
|
 |
|
.Lost.Northern.Star.
|
Poslato: Pon Nov 22, 2010 1:23 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 9:40 pm Postovi: 39 Lokacija: ♥ In the field of innocence, under the Northern Skies.. ♥
|
|
Slušam ih, već duže vreme. Uvek su tu negde isti, ne menjaju se, to je ok.
_________________ "God answers all prayers, but sometimes his answer is 'no'." You are the angel of all my dreams and when you die, I will be by your side...
|
|
 |
|
 |
|
i love gd
|
Poslato: Čet Jul 21, 2011 8:52 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Jul 21, 2011 8:33 pm Postovi: 38 Lokacija: Boulevard of broken dreams
|
_________________ "Attack your instruments. Don’t let them attack you." Billie Joe Armstrong
|
|
 |
|
 |
|
12345666abc22
|
Poslato: Ned Okt 16, 2011 9:48 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Avg 23, 2011 4:57 pm Postovi: 58
|
Green Day bolji od Pistolsa... xDDD ha ha ha 
_________________ frizider u spidu razbija ga glava plisani je medved slatko od pedala formalno je cisto pahulja morala privlacnost masine objektivnog znanja
uzivaj u ludilu nekih malih stvari
|
|
 |
|
 |
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost |
| |
|
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|
 |