| Autoru |
Poruka |
|
GuitarHero
|
Poslato: Sre Jan 21, 2009 2:49 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 2:21 pm Postovi: 876 Lokacija: Srbac
|
|
Ima i boljih punk-rock bedova od green day-a imaju svega 5-6 pjesme koje su meni dobre ostalo je...
_________________ oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs666 number of the Beers http://www.srbac.net
|
|
 |
|
 |
|
Destroyerxx
|
Poslato: Pon Jan 26, 2009 8:22 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sub Avg 16, 2008 4:21 pm Postovi: 676 Lokacija: Srbac
|
|
svidjaju mi se pjesme Boulevard Of Broken Dreams i Time Of Your Life(ali live sa Woodstocka)
_________________ "Blues is easy to play, but it's hard to feel" - Jimi Hendrix http://www.last.fm/user/Dejan_Srbac
Poslednji put menjao Destroyerxx dana Pet Jun 19, 2009 12:38 pm, izmenjena samo jedanput
|
|
 |
|
 |
|
Demonaz
|
Poslato: Uto Jan 27, 2009 7:31 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 1:22 pm Postovi: 647 Lokacija: Nis
|
LoL....green day je bio ok u pochetku a posle su postali josh jedan pop punk gay benditj za masovnu teen publiku ...american idiot je ok iako je dozhiveo neverovatan komercijalni uspeh...a ovo novo shto sam chuo ne vredi dve pare 
|
|
 |
|
 |
|
duff mckagan
|
Poslato: Pet Jan 30, 2009 4:18 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:48 am Postovi: 133 Lokacija: Paradise City
|
|
neverujem da bi ih mogli nazvati punkerima...vise mi vuku na pop...imaju nekoliko dobrih pesama,mada nista posebno
_________________ WAKE UP! IT'S TIME TO DIE!
|
|
 |
|
 |
|
Destroyerxx
|
Poslato: Ned Feb 01, 2009 1:17 am |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sub Avg 16, 2008 4:21 pm Postovi: 676 Lokacija: Srbac
|
Demonaz je napisao: LoL....green day je bio ok u pochetku a posle su postali josh jedan pop punk gay benditj za masovnu teen publiku ...american idiot je ok iako je dozhiveo neverovatan komercijalni uspeh...a ovo novo shto sam chuo ne vredi dve pare  poootpuno se slazem...sada su samo bend za ove 12 godisnjakinje, a prije su bash bili zakon.
_________________ "Blues is easy to play, but it's hard to feel" - Jimi Hendrix http://www.last.fm/user/Dejan_Srbac
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Uto Feb 10, 2009 7:35 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7955 Lokacija: Nis
|
Novi album benda zvaće se "21st Century Breakdown" i izlazi maja meseca. Album će biti podeljen na tri čina: "Heroes And Cons", "Charlatans And Saints" i "Horseshoes And Handgrenades". Evo i omota: Decembra meseca, frontmen benda je saopštio da će album biti pauer pop izdanje. Detaljnije OVDE
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
AndjelA
|
Poslato: Sre Apr 08, 2009 10:09 am |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Mar 18, 2009 2:07 pm Postovi: 416 Lokacija: Niska Banja
|
|
Hahaha, zao mi je sto moram ovde da ostavim post ali je to jace od mene ( npr. Sex Pistolsi imaju duplo manje strana , a ovi ...) . Mnogo mrzim ovaj bend , na sta li ce da lici power-pop-punk album samo me zanima ... U pocetku sam ih slusala malo(stidim se zbog ovoga) , ali me sada uzasno nerviraju ...Komercijalni shit ...
_________________ Životna ironija je kada ti ceo život sole pamet i na kraju umreš od šećera. xD
|
|
 |
|
 |
|
Lois_Lane
|
Poslato: Sre Apr 08, 2009 2:16 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Sep 01, 2008 3:09 pm Postovi: 1020 Lokacija: Knjazevac/Nis
|
|
Nesto sam nacula da bi trebalo da odrze koncert kod nas krajem godine...
_________________ Ponekad je coveku potrebno sve ono najgore sto se u njemu krije da bi mogao iz sebe da izvuce ono najbolje. Sve je samo pitanje vladanja sobom. I izbora. Nista vise. Welcome to the Internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. http://www.myspace.com/ivy_scarlet_witch
|
|
 |
|
 |
|
mrs. brownstone
|
Poslato: Čet Apr 09, 2009 1:23 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 2:59 am Postovi: 22 Lokacija: jungle
|
Lois_Lane je napisao: Nesto sam nacula da bi trebalo da odrze koncert kod nas krajem godine... ne daj boze...
_________________ what do you wanna do with your life?! I WANNA ROCK!!! |m|
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Pet Apr 17, 2009 2:07 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Bend je objavio pesmu "Know Your Enemy" kao prvi singl sa predstojeceg albuma "21st century Breakdown". Novi album izlazi 15. maja.
Singl je dostupan u digitalnom obliku i moguće ga je kupiti preko iTunes-a. Takođe, 90 sekundi "Know Your Enemy" pesme dostupno je za slušanje na MySpace stranici benda (myspace.com/greenday). Singl pored već pomenute naslovne numere sadrži i pesme "Lights Out" i "Haerts Collide".
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Sub Apr 25, 2009 9:11 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Videh spot i prvi put poslusah ovu pesmu "Know Your Enemy" i bas sam prijatno iznenadjen. Ocekivao sam neko pop-teen sranje medjutim ovo bas super zvuci. Vrlo jednostavan, prost rokenrol i tekst koji se lako pamti. Ovo "Know your enemy" koje se ponavlja ulazi u glavi i zarazno je. Sad mi je jasno kako su zamislili ovaj "power pop". Zamislite hitove Beatles-a sa rifovima (i uopste taj "British Invasion" talas r'n'r-a) i dobili ste novi Green Day. Sa druge strane GD je od onog indi panka kojim su poceli svoj pravac muzicki potpuno promenio, po ko zna koji put. Meni se ova pesma cini bolja od kompletnog American Idiot albuma, no treba sacekati novi album i onda doneti sud.
|
|
 |
|
 |
|
agencijaristic
|
Poslato: Sub Apr 25, 2009 10:06 pm |
|
 |
| Banovan |
 |
Pridružio se: Čet Feb 05, 2009 6:54 pm Postovi: 808 Lokacija: Kursumlija
|
MiB je napisao: Videh spot i prvi put poslusah ovu pesmu "Know Your Enemy" i bas sam prijatno iznenadjen. Ocekivao sam neko pop-teen sranje medjutim ovo bas super zvuci. Vrlo jednostavan, prost rokenrol i tekst koji se lako pamti. Ovo "Know your enemy" koje se ponavlja ulazi u glavi i zarazno je. Sad mi je jasno kako su zamislili ovaj "power pop". Zamislite hitove Beatles-a sa rifovima (i uopste taj "British Invasion" talas r'n'r-a) i dobili ste novi Green Day. Sa druge strane GD je od onog indi panka kojim su poceli svoj pravac muzicki potpuno promenio, po ko zna koji put. Meni se ova pesma cini bolja od kompletnog American Idiot albuma, no treba sacekati novi album i onda doneti sud. To li si sad video kad sam postavio spot u temu nove pesme, spotovi, hm ?  Slazem se da je pesma bolja od celog american idiota !
_________________   Nirvana was an American rock band that was formed by singer/guitarist Kurt Cobain and bassist Krist Novoselic in Aberdeen, Washington in 1987. Nirvana went through a succession of drummers, the longest-lasting being Dave Grohl, who joined the band in 1990. LOVE NIRVANA-Nirvana is in my mind -Nirvana is my lifeGLASAJMO ZA GROBARE I OZVANICIMO TO PRVO MESTO.. http://euroleaguequiz.euroleague.net/fo2_video/home.phppozdrav....
|
|
 |
|
 |
|
Sliver
|
Poslato: Sre Jul 15, 2009 8:21 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Jul 01, 2009 10:51 pm Postovi: 153
|
|
Pa oni su mozda bili punk u pocetku,ali sada je to nesto drugacije,imaju neki svoj stil Zar nije i obrada John Lennonove Working Class Hero nije sa tog albuma?
|
|
 |
|
 |
|
Bucher
|
Poslato: Sre Jul 15, 2009 9:17 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 901 Lokacija: Prokuplje
|
|
Bese dobar Green Day...
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
|
|
 |
|
 |
|
bycmanin
|
Poslato: Čet Jul 30, 2009 9:27 am |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 12:58 pm Postovi: 469
|
Sliver je napisao: Pa oni su mozda bili punk u pocetku,ali sada je to nesto drugacije,imaju neki svoj stil Zar nije i obrada John Lennonove Working Class Hero nije sa tog albuma? jedino ako su je ubacili ko bonus ili nesto slicno, to je valjda poseban lenon tribute na kome su bili REM,cini mi se i U2 i jos brdo bendova
|
|
 |
|
 |
|