| Autoru |
Poruka |
|
blastmaster
|
Poslato: Sub Okt 18, 2008 12:10 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
Tijana... je napisao: ja punk..........od skoro.........pocela sam sa slipknot-om,ali obozavam hladno pivo,pistolse.... Meni ovo zvuci ovako: "Punk sam skoro pocela da slusam sa Slipknot-om, ali pored njih obozavam i druge punk bendove - hladno pivo, pistolse..." Click
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
H.I.M
|
Poslato: Sub Okt 18, 2008 11:52 pm |
|
 |
| Banovan |
 |
Pridružio se: Pet Sep 12, 2008 9:10 pm Postovi: 187
|
|
Kakav pank............pank iz ded......................sace se naci neko ko ce me ispraviti.........ovde nikad nije ni bio pank
_________________ Dont drink and drive…..Take a joint and fly
|
|
 |
|
 |
|
Maverick_Horse
|
Poslato: Ned Okt 19, 2008 11:14 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 10:37 am Postovi: 2125 Lokacija: Nis
|
|
e H.I.M. brate...ajde malo igraj kamene face sa samim sobom brate.
katapultiraj se be!!!
|
|
 |
|
 |
|
Tijana...
|
Poslato: Ned Okt 19, 2008 12:04 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Pet Avg 08, 2008 1:17 pm Postovi: 22 Lokacija: ....hard way...
|
........izgleda da su me samo xnemanjax i mib razumeli......htela sam da kazem da sam uopste pocela sa slipknot-om......i naravno da znam da avril ne peva punk.....kad sam rekla >Kazi mi sta je slipknot da se ne brukam< to je bila sala jer sam videla da me nisu razumeli.....tako da,mawe,ena,blastmaster-u vi ste ti koji su ispali.... xnemanjax,mib.....svaka vam cast........... 
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Ned Okt 19, 2008 1:44 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
Ae ne vadi se sad  Tijana... je napisao: naravno....punk je zakon..pogotovo Sex Pistols i Slipknot.........
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
H.I.M
|
Poslato: Ned Okt 19, 2008 5:10 pm |
|
 |
| Banovan |
 |
|
|
Pank je skup narkomana..............a ja mislim da je to ...................naj gori pokret koji je izaso .............ako se to moze nazvat pokretom...........
|
|
 |
|
 |
|
H.I.M
|
Poslato: Ned Okt 19, 2008 5:11 pm |
|
 |
| Banovan |
 |
|
|
I jos nesto..............niko me ne moze ubijedit .............da u panku............... ima ...........................nesto lijepo...........
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Ned Okt 19, 2008 5:20 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
H.I.M
|
Poslato: Ned Okt 19, 2008 10:36 pm |
|
 |
| Banovan |
 |
|
Mib ma ti si mojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj idollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll  ..........vec ti meni odgovori sto sam................................. te pito ..................pusti ovo......................................evo jedan kisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
|
|
 |
|
 |
|
Tijana...
|
Poslato: Ned Okt 19, 2008 11:08 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
|
blastmaster je napisao: Ae ne vadi se sad  Tijana... je napisao: naravno....punk je zakon..pogotovo Sex Pistols i Slipknot......... blastmaster-u............previse komentarises 
|
|
 |
|
 |
|
Steve Jones
|
Poslato: Uto Okt 21, 2008 3:09 pm |
|
 |
| Banovan |
Pridružio se: Pet Okt 17, 2008 9:00 pm Postovi: 2
|
|
Puno te voli Branko i svi te volimo Biserka
|
|
 |
|
 |
|
EnA
|
Poslato: Uto Okt 21, 2008 6:51 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Jan 04, 2008 6:24 pm Postovi: 2134 Lokacija: noc i dan
|
Tijana... je napisao: blastmaster je napisao: Ae ne vadi se sad  Tijana... je napisao: naravno....punk je zakon..pogotovo Sex Pistols i Slipknot......... blastmaster-u............previse komentarises  mozda puno ali pametno.....ne zamlacuj se sad kao da si znala rekla si da si ispala i pitala si sta je  stokooooooo 
_________________ I am wild child,come and love me.....I WANT YOU!!!!
|
|
 |
|
 |
|
Tijana...
|
Poslato: Sre Okt 22, 2008 7:51 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Dimitri
|
Poslato: Sre Okt 22, 2008 8:19 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 2:13 am Postovi: 723 Lokacija: Sabac
|
|
 |
|
 |
|
Tijana...
|
Poslato: Sre Okt 22, 2008 8:29 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
|
|
 |
|
 |
|