| Autoru |
Poruka |
|
Brann
|
Poslato: Čet Avg 28, 2008 8:19 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Avg 16, 2008 1:44 pm Postovi: 277
|
|
Sviram bubnjeve i tome se maksimalno posvecujem, ali ipak ponekad pozelim da naucim i neki drugi instrument, cisto iz zabave. Sta biste vi zeleli da naucite da svirate?
Meni je prva na listi usna harmonika, koju i znam donekle da sviram ali zelim da usavrsim tehniku jer sam veliki ljubitelj blues-a.. Drugi na listi mi je saksofon, jer ima tako dobar zvuk.. Sve vrste perkusionistickih instrumenata se podrazumevaju.. I malkice gitaru, cisto neke akorde, nista vise..
|
|
 |
|
 |
|
Dr Feelgood
|
Poslato: Pet Avg 29, 2008 12:00 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 5:30 pm Postovi: 1286 Lokacija: The City of Angels
|
Mozda violinu to mi nekako drag instument imam kuci violinu skuplja prasinu jebi ga al nemam vremena sad da se majem s tim bas sam se posvetio gitari 
_________________ "It's Only Rock 'n' Roll (But I Like It)"
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Pet Avg 29, 2008 12:33 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 11:55 pm Postovi: 2589 Lokacija: Nis
|
Brann je napisao: Meni je prva na listi usna harmonika... I meni : )
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude Neka moja piskaranja http://ja-pisem-poslednji.blogspot.com/
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Pet Avg 29, 2008 1:22 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7955 Lokacija: Nis
|
|
Saksofon, jednostavno volim toplinu njegovog zvuka.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Alexandar
|
Poslato: Pet Avg 29, 2008 9:19 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Pet Avg 29, 2008 4:51 am Postovi: 3
|
|
Osim sto sviram gitaru,saksofon i violinu bih volio...
|
|
 |
|
 |
|
neRd_zhul
|
Poslato: Pet Avg 29, 2008 12:41 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 2:08 am Postovi: 1245 Lokacija: Petrovac / Nis
|
Okarinu 
|
|
 |
|
 |
|
S@sa
|
Poslato: Pet Avg 29, 2008 12:47 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 6:25 pm Postovi: 36
|
Ja sviram gitaru, nisam je još baš naučio svirat kako treba, pa se podrazumijeva da bih prvo to htio da usavršim, a onda bi volio da naučim svirat bubnjeve 
|
 |
|
Henderson
|
Poslato: Ned Avg 31, 2008 9:38 am |
|
 |
| Studijski muzičar |
Pridružio se: Čet Nov 29, 2007 8:34 pm Postovi: 411 Lokacija: Nis
|
I ja sam hteo da naucim da sviram usnu harmoniku,cak sam i kupio,ali nemam vreme za to jer sam poceo intenzivnije da radim na svojoj gitarskoj tehnici.Volim zvuk flaute,ali izgleda da su flaute dosta skupe,a i rekao sam da nemam vremena za drugi instrument. A je l' pokusavao neko da emulira neke druge instrumente na gitari?Tako moze delimicno da se zadovolji zelja za sviranjem vise instrumenata.Preporucujem vam da probate da svirate gitaru slap tehnikom(moze da zvuci mnogo dobro ako imate oktaver,ili probajte sa ring modulator-om ili auto-wah-om da biste dobili zvuk slican zvuku analognih sintisajzera).Ako kombinujete slap sa prirodnim harmonicima,dobijate odlicnu emulaciju tabla bubnjeva.Odlicne rezultate daje i upotreba volume swell-ova(mozete da koristite analogni delay i chorus kada svirate akorde na ovaj nacin da bi vasa gitara zvucala kao gudacki sastav).Mozete i da probate da savladate klavirsku tehniku(sa rotary speaker efektom dobija se zvuk koji dosta podseca na Hammond orgulje). To je sve od mene za sad.Ako nekome padne nesto na pamet,neka se javi. 
|
|
 |
|
 |
|
mildz
|
Poslato: Ned Sep 07, 2008 2:15 am |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Ned Nov 12, 2006 3:16 pm Postovi: 37 Lokacija: Kumova slama
|
na zalost, ne sviram nista.. gusila sam kroz celu osnovnu skolu tatu da mi kupi bubnjeve, ali nije vredelo... imao je svoje razloge =)
a pre nekoliko (4-5) godina vratila se neodoljiva zelja za trubom i javila nova - za kontrabasom..ovo sa kontrabasom ce malo teze ici, ali truba nije nemoguca misija ...ako izuzmemo cinjenicu da je moguce i da sam antisluhista, posto nikada nisam svirala, a pevam samo pod tusem i dok se vozim..srecom po okolinu
_________________ <sunce pici, mi rostiljamo>
|
|
 |
|
 |
|
Amon
|
Poslato: Sub Sep 13, 2008 9:55 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Apr 27, 2008 10:29 pm Postovi: 279 Lokacija: Durlan city
|
|
drmbolj
_________________ FUCK THE BODOM WE WANT SODOM ! ! ! 
|
|
 |
|
 |
|
Metalce
|
Poslato: Uto Sep 23, 2008 3:08 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Sep 08, 2008 7:45 pm Postovi: 163 Lokacija: Nis\Bec
|
Bubanj 
_________________ 4 Metal We Fight !!!
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Uto Sep 23, 2008 5:11 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
|
Violinu...
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
Aqualung
|
Poslato: Sre Sep 24, 2008 8:42 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 5:56 pm Postovi: 2758 Lokacija: Sittin' On A Park Bench
|
|
Mandolinu. Oktava-mandolu. Usnu harmoniku. Bass gitaru (ali, kako treba, prstima, ne trzalicom. Samo sviranje basa je potpuno drugi svet od gitare, iako je teorijsko-tehnicka osnova ista).
Bubanj! Klavijature!!! (mozda u sledecem zivotu)
_________________ Moja gitara želi da spali tvog ćaleta. http://www.youtube.com/watch?v=CmYbHYslZiM (1.54 - 2.33)
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Sre Sep 24, 2008 9:01 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
Metalofon 
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
Marvin
|
Poslato: Pet Okt 17, 2008 3:23 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 5:19 pm Postovi: 210
|
|
Bas (tehnika bilo koja, Chris Squire me je ubedio u ispravnost trzalice) ili bubnjeve.
_________________ Ovaj forum mi ide na zivce!
|
|
 |
|
 |
|