| Autoru |
Poruka |
|
WaCkLeDuDe
|
Poslato: Sub Maj 24, 2008 2:39 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 10:17 pm Postovi: 2135 Lokacija: Nish...
|
Doslo je vreme da nas dragi WinAmp posaljemo u penziju, AIMP je ruski program uradjen po uzoru na WinAmp, samim tim bolje je programiran i bolje koristi sistemske resurse, dolazi u instalacinom pakovanju od 2.78 mb, recicete smesno ali uz player tu je i Tag editor i veoma dobar konvertor za sve pozatije formate. Player ne podrzava video produkciju sto i nije minus u odnosu na WinAmp jer je isti veoma los u tome. Zanimljiva je funkcija vise playlista koje su otvorene od jednom nema dosadnog nalazenja i ubacivanja samo klik i tu ste. Sve ovo je naravno besplatno.
Feel free to try, ja sam Win odmah izbrisao...
http://aimp-classic.en.softonic.com/download
_________________ http://www.computers.rsLjudi se dele na glupe i zle. Ljudi se trude da unište sve. ...give me one more medicated peaceful moment...
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Sub Maj 24, 2008 3:03 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
|
Cuo sam dobre preporuke za njega i evo sad ga skidam da ga isprobam. Gde mogu da se skidaju skinovi za njega?
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
WaCkLeDuDe
|
Poslato: Sub Maj 24, 2008 3:16 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
 |
|
 |
|
neRd_zhul
|
Poslato: Sub Maj 24, 2008 4:11 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 2:08 am Postovi: 1245 Lokacija: Petrovac / Nis
|
Meh... AIMP imam u okviru TotalCommandera, ali AIMP nema podrsku za last.fm...tako da... pass
I mozda sto je jos bitnije, nema DFX plugin za AIMP [koliko sam upucen] a ja ne mogu da slusam muziku bez njega...
Ali ko nema last.fm racun svakako ce mu se dopasti... cuo sam brojne preporuke za njega.
|
|
 |
|
 |
|
WaCkLeDuDe
|
Poslato: Sub Maj 24, 2008 4:35 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
Hehe AIMP ima podrski i za last.fm i za DFX:
Za DFX samo iskopiraj fajlove iz winapm-a u plugins direktorijum AIPM-a i loaduj to.
A za last.fm imas plugin na sajtu koji sam ostavio.
_________________ http://www.computers.rsLjudi se dele na glupe i zle. Ljudi se trude da unište sve. ...give me one more medicated peaceful moment...
|
|
 |
|
 |
|
neRd_zhul
|
Poslato: Sub Maj 24, 2008 4:41 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 2:08 am Postovi: 1245 Lokacija: Petrovac / Nis
|
|
D'oh!
Ajde mozda ga i pokusam...
|
|
 |
|
 |
|
xnemanjax
|
Poslato: Sub Maj 24, 2008 5:41 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 6:40 pm Postovi: 1654 Lokacija: nish
|
|
najbolji plejer za muziku je foobar2000 ubedljivo.
|
|
 |
|
 |
|
FoG-BeAsT
|
Poslato: Ned Maj 25, 2008 8:51 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Apr 22, 2007 2:52 pm Postovi: 455 Lokacija: Nish
|
Dobar plejer dobar! Nema braca rusi kad sklepaju.. 
_________________ You wana` feel, Let Go!!!
|
|
 |
|
 |
|
WaCkLeDuDe
|
Poslato: Uto Jun 03, 2008 5:50 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
E da nedostatka je sto coderi programa Lyrics Plugin jos nisu napravili verziju za AIMP, nadam se da ce uskoro, za sada postoje verzije za WinAmp i WMP.
Lyrics Plugin mozete skinuti sa: http://www.lyricsplugin.com/
|
|
 |
|
 |
|
MetalGod
|
Poslato: Uto Jun 10, 2008 4:11 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Apr 16, 2007 2:29 am Postovi: 1459 Lokacija: Knjazevac
|
|
 |
|
 |
|
Joyboy_in_rotterdam
|
Poslato: Pon Okt 06, 2008 3:10 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Pon Okt 06, 2008 1:37 am Postovi: 17
|
|
Aimp je pojeo Winamp u svakom pogledu, od boljeg kvaliteta zvuka do svega ostalog. Tesko mi bese da se odreknem Winampa, ali treba covek da bude fleksibilan.
_________________ Watsone, pogledaj ove zvezde i reci mi sta zakljucujes?
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Pon Okt 06, 2008 2:23 pm |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
|
Probao sam AIMP2, i mogu da kazem da mi se svidja ideja vezana za funkcionalnosti, ali ne i nacin na koji su iste odradjene...
Najociglednije...ugradjeni stream ripper...ne cuva originalni zapis (iz stream-a), nego ga rekompresuje...
Sto se tice koriscenja memorije, nisam primetio neku razliku izmedju AIMP-a i Winamp-a (bez freeform-a, koji ne koristim), cak i pri reprodukciji videa...CPU usage retko prelazi 1%, tako da su oba prihvatljiva...
Default skin je ocajan...nista se ne provaljuje...
Plugin podrska jos dosta zaostaje za Winamp-om...
Sve u svemu...drzacu se Winamp-a za sada...
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
Zanzibarski makro
|
Poslato: Uto Okt 07, 2008 2:22 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Jan 02, 2008 4:07 pm Postovi: 882 Lokacija: Nis
|
Ja sam vetj duze na AIMP-u i ekstra je. Konachno kad izbacim disk sa kog sam slushao muziku a ne izbrishem listu ne mora da se sve pokochi kad ponovo pokrenem winamp. 
|
|
 |
|
 |
|
WrathChilD
|
Poslato: Pon Dec 01, 2008 11:56 am |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 9:41 am Postovi: 50 Lokacija: Hell's depths...
|
|
AIMP sam prvi put koristio pre nekih 8-9 meseci, i odushevio me je. Prvo, shto ne ubija sistem kao Winamp (ste probali stavite skoro 10.000 pesama na plejlistu na nekoj slabijoj mashini?) Drugo, audio player i nishta vishe - i ne treba da bude ishta vishe od audio programa. Realno, za video je tu BS.Player il neki drugi Tretja stvar koja me je odushevila - Radi sa skoro 90% Winampovih pluginova... Tako da su mi dostupni i last.fm amip
Kud tjesh bolje, a sve je za free bez sponzorskih dodataka?
Btw, ne znam koliko vas je koristilo Amarok u svom zhivotu, al ochekujte da tje taj program (kad naravno bude portovan na Win) sve ocharati (znam dosta ljudi koji su se odushevili amarokom)
_________________ Mislim - dakle postojim, prdim - dakle zhiv sam ^^ SARMA CREW \m/ Their Farts TM Member 
|
|
 |
|
 |
|
bwesa
|
Poslato: Pon Dec 01, 2008 1:04 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Nov 05, 2008 9:34 am Postovi: 286 Lokacija: ludačka košulja :)
|
WrathChilD je napisao: AIMP sam prvi put koristio pre nekih 8-9 meseci, i odushevio me je. Prvo, shto ne ubija sistem kao Winamp (ste probali stavite skoro 10.000 pesama na plejlistu na nekoj slabijoj mashini?) Drugo, audio player i nishta vishe - i ne treba da bude ishta vishe od audio programa. Realno, za video je tu BS.Player il neki drugi Tretja stvar koja me je odushevila - Radi sa skoro 90% Winampovih pluginova... Tako da su mi dostupni i last.fm amip
Kud tjesh bolje, a sve je za free bez sponzorskih dodataka?
Btw, ne znam koliko vas je koristilo Amarok u svom zhivotu, al ochekujte da tje taj program (kad naravno bude portovan na Win) sve ocharati (znam dosta ljudi koji su se odushevili amarokom) Koji, doduše, tebi kolje celu mašinu, al' nema veze.... 
_________________ WaCkLeDuDe je napisao: Ti si luda. Ja sam fino dete! 
|
|
 |
|
 |
|