| Autoru |
Poruka |
|
cacka
|
Poslato: Pon Sep 21, 2009 2:58 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Jul 22, 2008 1:20 am Postovi: 1190 Lokacija: Zajechar,Nish
|
|
Ja ne znam zashto lepo ne lockuju ovu temu!
_________________ ČAČKA- HEAVY METAL IS THE LAW...
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Pon Sep 21, 2009 4:05 pm |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
milanche21 je napisao: nucleus je napisao: @topic
Mislim da r'n'r ne moze da se spase...i mislim da ne treba da se spasava, zato sto u danasnje vreme muziku cini njena publika, a r'n'r publika u svojoj apsolutnoj vecini ne zasluzuje da se njihova muzika spasava... A metal moze, i metalci zasluzuju? oO Da, i to ne svaki metal...nego samo onaj koji ja slusam! 
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
milanche21
|
Poslato: Uto Sep 22, 2009 10:09 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Apr 25, 2009 2:02 pm Postovi: 146
|
nucleus je napisao: Citiraj: A metal moze, i metalci zasluzuju? oO Da, i to ne svaki metal...nego samo onaj koji ja slusam!  tipicno.... :/
_________________ I realized how beautiful mornings really are...You sit in the beautiful morning sun, have a smoke, drink Guarana, and listen to Prodigy...it's just wonderfull...You should try it sometimes...It's profound... 
|
|
 |
|
 |
|
alex86
|
Poslato: Sre Okt 21, 2009 1:59 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Sre Okt 21, 2009 1:42 pm Postovi: 3
|
Pozdrav svima! Kako je ovde zastupljena sloboda misljenja, iskoristicu pravo da iskazem i ja svoje! Bavim se muzikom vec duze vreme, uglavnom rock 'n' roll-om i to autorskim stvarima. Uskoro bi trebalo i da snimimo nesto, ako nas sreca posluzi. Kao autorski bend, nikada se ne bismo prijavili za neko takmicenje, tipa "Zajecarska gitarijada" i ostala slicna desavanja, gde ni na koji nacin ne promovisemo mlade bendove. Na nasim prostorima ima mnogo kvalitetnih mladih muzicara, kao i kvalitetne muzike koju prave. Ali zalosno je to sto ta njihova muzika ne izadje dalje od vrata njihove sobe, garaze, kucnog studija itd. Internet jeste odlicna stvar za napredak svega toga, ali bi bilo mnogo bolje kada bi neki Vlada Dzet gledao da promovise pravi kvalitet tih mladih ljudi. Dajte mladima vise prilike da se cuju, da snime i objave ono sto imaju... Rock 'n' roll forever 
|
|
 |
|
 |
|
alex86
|
Poslato: Sre Okt 21, 2009 2:03 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Sre Okt 21, 2009 1:42 pm Postovi: 3
|
Eh, da zaboravih da kazem, ako Rock 'n' roll umire, onda je metal odavno u grobu... Bolje izvrsiti reanimaciju, nego ekshumaciju... 
|
|
 |
|
 |
|
DarkAngel
|
Poslato: Sre Nov 04, 2009 12:03 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 4:00 pm Postovi: 148 Lokacija: Leskovac, SRB
|
bolje bacite bombu na tv pink i grand show i sve ce biti u savrsenom redu 
_________________ Neka s moga vrata vijori šal od svile...
|
|
 |
|
 |
|
cacka
|
Poslato: Sre Nov 04, 2009 12:29 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Jul 22, 2008 1:20 am Postovi: 1190 Lokacija: Zajechar,Nish
|
DarkAngel je napisao: bolje bacite bombu na tv pink i grand show i sve ce biti u savrsenom redu  Nesto poput toga!Inache vec je bila bachena bomba!ali se taj prevari pa je bacio samo kod vrata!
_________________ ČAČKA- HEAVY METAL IS THE LAW...
|
|
 |
|
 |
|
DarkAngel
|
Poslato: Sre Nov 04, 2009 3:29 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
|
Taj se bas prevario... jedino bi bomba spasila,ne samo rokenrol,vec i ovu nasu naciju koja je zaostala u svakom pogledu...
|
|
 |
|
 |
|
Lois_Lane
|
Poslato: Sre Nov 04, 2009 9:17 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Sep 01, 2008 3:09 pm Postovi: 1020 Lokacija: Knjazevac/Nis
|
DarkAngel je napisao: Taj se bas prevario... jedino bi bomba spasila,ne samo rokenrol,vec i ovu nasu naciju koja je zaostala u svakom pogledu... Hm... bomba svakako, ali atomska.  Rucna, kao sto se dalo videti, nije efikasna.
_________________ Ponekad je coveku potrebno sve ono najgore sto se u njemu krije da bi mogao iz sebe da izvuce ono najbolje. Sve je samo pitanje vladanja sobom. I izbora. Nista vise. Welcome to the Internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. http://www.myspace.com/ivy_scarlet_witch
|
|
 |
|
 |
|
DarkAngel
|
Poslato: Sre Nov 04, 2009 9:21 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
Lois_Lane je napisao: DarkAngel je napisao: Taj se bas prevario... jedino bi bomba spasila,ne samo rokenrol,vec i ovu nasu naciju koja je zaostala u svakom pogledu... Hm... bomba svakako, ali atomska.  Rucna, kao sto se dalo videti, nije efikasna. ma ukidanjem pink televizije sve ce krenuti na bolje... atomska ce dici celu Srbiju u vazduh xD dovoljno je samo da tv pink odleti... 
|
|
 |
|
 |
|
Lois_Lane
|
Poslato: Sre Nov 04, 2009 9:28 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
|
DarkAngel je napisao: Lois_Lane je napisao: DarkAngel je napisao: Taj se bas prevario... jedino bi bomba spasila,ne samo rokenrol,vec i ovu nasu naciju koja je zaostala u svakom pogledu... Hm... bomba svakako, ali atomska.  Rucna, kao sto se dalo videti, nije efikasna. ma ukidanjem pink televizije sve ce krenuti na bolje... atomska ce dici celu Srbiju u vazduh xD dovoljno je samo da tv pink odleti...  Onda klasicno miniranje temelja, mada, ova novogradnja je bas zajebana... jedva se provaljuje sta su zidovi nosaci... Na zalost, dizanjem ove "televizije" tesko da bismo bilo sta pametno uradili. A sta je sa ostalom shabanerijom? Ima ih na sve strane. Konstruktivnije bi bilo da se izvrsi puč ili kakva mini revolucija te da se doticna "televizija" zauzme a onda da usledi pokrstavanje. 
_________________ Ponekad je coveku potrebno sve ono najgore sto se u njemu krije da bi mogao iz sebe da izvuce ono najbolje. Sve je samo pitanje vladanja sobom. I izbora. Nista vise. Welcome to the Internet. Where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. http://www.myspace.com/ivy_scarlet_witch
|
|
 |
|
 |
|
DarkAngel
|
Poslato: Sre Nov 04, 2009 9:34 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
ma ok je sve to...ali u danasnje vreme nista ne mozes resiti na dobar nacin.. Najbolje bi bilo da vise i ne palim TV  jer nista pametno necu naci... cast izuzecima,kao sto su ovi satelitski programi...edukativni ! Ostalo je... no comment..
|
|
 |
|
 |
|
Lois_Lane
|
Poslato: Sre Nov 04, 2009 10:16 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
|
E, odavno ja ne gledam tv.  A sto se tice spasavanja r'n'r-la, mislim da najpre treba da se krene u lokalnu akciju (a to su neki ljudi sa ovog foruma vec i prepoznali kao pravu stvar). 
|
|
 |
|
 |
|
DarkAngel
|
Poslato: Sre Nov 04, 2009 10:18 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
Lois_Lane je napisao: E, odavno ja ne gledam tv.  A sto se tice spasavanja r'n'r-la, mislim da najpre treba da se krene u lokalnu akciju (a to su neki ljudi sa ovog foruma vec i prepoznali kao pravu stvar).  pa daj organizujte nesto...
|
|
 |
|
 |
|
Lois_Lane
|
Poslato: Sre Nov 04, 2009 10:42 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
|
DarkAngel je napisao: Lois_Lane je napisao: E, odavno ja ne gledam tv.  A sto se tice spasavanja r'n'r-la, mislim da najpre treba da se krene u lokalnu akciju (a to su neki ljudi sa ovog foruma vec i prepoznali kao pravu stvar).  pa daj organizujte nesto... Radi se na tome, nista se ti ne sekiraj.  Nece to preko noci, ali bice.
|
|
 |
|
 |
|