| Autoru |
Poruka |
|
blastmaster
|
Poslato: Ned Dec 07, 2008 11:58 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
|
Dakle?
Evo nekih stvari za sad: unajmio bih nekoga da broji do beskonacnosti; skupio bih sve neinteligentne i poslao ih na neku sumovitu planetu gde drvece ima muske genitalije i siluje ljude koji se priblize; platio bih da kidnapuju Ilica i da mu nasade kosu; skupio bih sve glamere i rasporedio ih po zatvorima da zatvorenici mogu da upraznjavaju seks sa zenama a da pritom ne stavljam zene u isti zatvor sa muskarcima;
Hmmm... dodacu jos nesto kasnije. I da, sve to pod pretpostavkom da ste do novca dosli legalnim putem.
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Pon Dec 08, 2008 12:42 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7955 Lokacija: Nis
|
|
Imao savremenu tehnologiju po kuci, gomilu gitara, unajmio svetski poznate gitariste da mi drze casove gitare, otvorio neki luksuzni rok klub, dovodio svetske bendove da sviraju u Nisu, platio U2 i Steve Stevensu da mi sviraju na rodjendanskoj zurci, putovao gde god pozelim, pokrenuo neki rock casopis, davao pare u dobrotvorne svrhe, verovatno otvorio neke nove firme, fabrike...
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Pon Dec 08, 2008 1:01 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 11:55 pm Postovi: 2589 Lokacija: Nis
|
|
Promenio bih kočnicu na bicikli, žice na gitari i napravio bih nov stadion za Radnički
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude Neka moja piskaranja http://ja-pisem-poslednji.blogspot.com/
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Pon Dec 08, 2008 1:40 am |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
|
Kupio bih Microsoft i Google!
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
Rainbow
|
Poslato: Pon Dec 08, 2008 1:54 am |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Pon Nov 05, 2007 1:46 am Postovi: 1095 Lokacija: banja luka :)
|
|
putovala bih u svaki grad svake drzave na svijetu.
_________________ Saying I love you Is not the words I want to hear from you It's not that I want you Not to say, but if you only knew How easy it would be to show me how you feel More than words is all you have to do to make it real Then you wouldn't have to say that you love me Cos I'd already know...
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Pon Dec 08, 2008 2:23 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
nucleus je napisao: Kupio bih Microsoft i Google! Za koj će ti to andrak ako već imaš gomilu para?
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude Neka moja piskaranja http://ja-pisem-poslednji.blogspot.com/
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Pon Dec 08, 2008 2:26 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
Rainbow je napisao: putovala bih u svaki grad svake drzave na svijetu. Jesi li sigurna? http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cities_by_country
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
Dejan
|
Poslato: Pon Dec 08, 2008 2:41 am |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 11:14 pm Postovi: 7833 Lokacija: Balkan
|
Ja bi samo uzivao i pio pivo OT Blast, hvala za gornji link, interesantan je 
|
|
 |
|
 |
|
Nyx
|
Poslato: Pon Dec 08, 2008 2:44 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Sep 22, 2008 10:01 pm Postovi: 177 Lokacija: Nis
|
|
Napravio bih najvecu kadu na svetu (12*8, 10m duboka) i usitnio sav taj novac u metalne pare najmanje vrednosti, napunio kadu paricama i ispunio jednu od mojih najvecih zelja... Money Dive !
_________________ "When you gaze long into an abyss, the abyss gazes also into you."; Friedrich Nietzsche "That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die."; H.P. Lovecraft
|
|
 |
|
 |
|
Nyx
|
Poslato: Pon Dec 08, 2008 2:45 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
Dejan je napisao: Ja bi samo uzivao i pio pivo Brate za to ti ne trebaju pare  . Moj rodjak samo pije i jede po ceo dan i vidi ga... propalica bez buducnosti ali i dalje samo jede i pije *I know it's Office Space 
_________________ "When you gaze long into an abyss, the abyss gazes also into you."; Friedrich Nietzsche "That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die."; H.P. Lovecraft
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Pon Dec 08, 2008 2:50 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Nyx je napisao: Napravio bih najvecu kadu na svetu (12*8, 10m duboka) i usitnio sav taj novac u metalne pare najmanje vrednosti, napunio kadu paricama i ispunio jednu od mojih najvecih zelja... Money Dive ! To ti ne bi bilo pametno, zaginuo bi kao da si skočio na beton, bolje uzmi papirne pare, manje boli
|
|
 |
|
 |
|
DAKy
|
Poslato: Pon Dec 08, 2008 2:50 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 12:38 am Postovi: 907 Lokacija: Niš, Palilula
|
pa, stalno bih davao u dobrotvorne swrhe i to mnogo novca, tipa: ljudima manastirima i crkwama s kosova, ljudima s posebnim potrebama, obnovio bih ovaj Nish da se sija kad se udje u njega, a onda bih uzivao u zivotu i putowanjima, tipa karibi, crnkinje  , izlet u kosmos, grudwanje na himalajima i milion drugih cuda samo tolko
_________________ IAKO IMAM VELIK' STOMAK, JA SAM DUŠO SEXY MOMAK http://www.myspace.com/daki_car
|
|
 |
|
 |
|
Nyx
|
Poslato: Pon Dec 08, 2008 2:59 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
Sherif Gile je napisao: Nyx je napisao: Napravio bih najvecu kadu na svetu (12*8, 10m duboka) i usitnio sav taj novac u metalne pare najmanje vrednosti, napunio kadu paricama i ispunio jednu od mojih najvecih zelja... Money Dive ! To ti ne bi bilo pametno, zaginuo bi kao da si skočio na beton, bolje uzmi papirne pare, manje boli Imas pravo... Onda bih se prepustio ledjnom plivanju  . Shit, opet bih propao... Izgleda da koliko god novca imao ja nikad necu moci da ispunim moj zivotni san. DAMN YOU Mikijev Almanah i Baja Patak !
|
|
 |
|
 |
|
Rainbow
|
Poslato: Pon Dec 08, 2008 11:51 am |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Pon Nov 05, 2007 1:46 am Postovi: 1095 Lokacija: banja luka :)
|
blastmaster je napisao: Rainbow je napisao: putovala bih u svaki grad svake drzave na svijetu. Jesi li sigurna? http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cities_by_countryhehe,blast,dug je zivooooooot =) e,da,ladno nema bosne na ovom spisku ;pppp 
_________________ Saying I love you Is not the words I want to hear from you It's not that I want you Not to say, but if you only knew How easy it would be to show me how you feel More than words is all you have to do to make it real Then you wouldn't have to say that you love me Cos I'd already know...
|
|
 |
|
 |
|
Aqualung
|
Poslato: Pon Dec 08, 2008 12:41 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 5:56 pm Postovi: 2758 Lokacija: Sittin' On A Park Bench
|
Khm... Prvo bih sebi obezbedio smeštaj, kupio bih sebi normalnu kuću sa dvorištem. Onda... Ispazario bih besnu hifi opremu i počeo da sakupljam original diskove, sav mp3 što imam bih pobrisao. Od jedne prostorije bih sebi napravio studio (ili bar audio-atelje), kupio bih besnu opremu, unajmio dva dobra tonca pa bih snimao za estradu (čisto da imam neki prihod sa strane), rokerima i metalcima bih naplaćivao simbolično (samo će biti frka za termine  ) I dalje bih se bavio naukom, gurao bih silan keš u fondove za razvoj nauke i zaštitu ugroženih vrsta, osnovao bih par nevladinih organizacija, našao ljude od poverenja da ih vode umesto mene a ja bih onda zbrisao i putovao po svetu 
_________________ Moja gitara želi da spali tvog ćaleta. http://www.youtube.com/watch?v=CmYbHYslZiM (1.54 - 2.33)
|
|
 |
|
 |
|