| Autoru |
Poruka |
|
cacka
|
Poslato: Pon Mar 23, 2009 5:16 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Jul 22, 2008 1:20 am Postovi: 1190 Lokacija: Zajechar,Nish
|
|
Ovde mozete da komentarisete o tome gde ste sve putovali i kako ste se tamo proveli?Preporucite ljudima sta je po vama bilo lepo na tom putovanju...Ovde mozete ukljuciti i ekskurzije,odlazak na mora bukvalno sve destinacije koje su vam duboko ostavile secanja na lepo provedene trenutke u vasem malo udelu zivota...
Posto ja nisam toliko putovao!Meni je u secanju Boka Kotorska tj. Jadransko more... i Bugarska tj. Sofija i Plovdiv (ovo je bilo na exkurziji...)
_________________ ČAČKA- HEAVY METAL IS THE LAW...
|
|
 |
|
 |
|
WaCkLeDuDe
|
Poslato: Pon Mar 23, 2009 5:56 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 10:17 pm Postovi: 2135 Lokacija: Nish...
|
E voleo bih ceo svet da obidjem. Za sada pozitivna secanja na Solun, moje drago Skopje, Budimpesta, Bratislava, Prag, neki delovi Crne Gore.... U skorijem planu su tu Split, Stuttgart, Tolmin u Sloveniji videcemo... 
_________________ http://www.computers.rsLjudi se dele na glupe i zle. Ljudi se trude da unište sve. ...give me one more medicated peaceful moment...
|
|
 |
|
 |
|
Brann
|
Poslato: Pon Mar 23, 2009 7:20 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Avg 16, 2008 1:44 pm Postovi: 277
|
Da vidim Pariz ponovo, a posle sve ostalo.. Inace, najtoplije preporucujem La Rochelle, gradic na zapadnoj obali Francuske. Malo mesto, puno tradicije, prijatni ljudi, odlicna klopa, okean na 3 minuta kako god pogledas.. Milina..
|
|
 |
|
 |
|
LordHammer
|
Poslato: Uto Mar 24, 2009 12:05 am |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 1:00 am Postovi: 3655 Lokacija: Podgorica
|
|
Morinj u Boki Kotorskoj selo od 200 ljudi a 150 metalaca
_________________ Let me take you there

|
|
 |
|
 |
|
WaCkLeDuDe
|
Poslato: Uto Mar 24, 2009 12:09 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 10:17 pm Postovi: 2135 Lokacija: Nish...
|
A metalke? Da stavim na kartu za posetiti....
_________________ http://www.computers.rsLjudi se dele na glupe i zle. Ljudi se trude da unište sve. ...give me one more medicated peaceful moment...
|
|
 |
|
 |
|
Immortal
|
Poslato: Uto Mar 24, 2009 1:30 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Avg 02, 2008 12:54 am Postovi: 267 Lokacija: Nish, iza brda, iza gora... Bukvalno
|
LordHammer je napisao: Morinj u Boki Kotorskoj selo od 200 ljudi a 150 metalaca raj... Grcka je ok, mada su nalazista i history ubedljivo najj. Letovalista mi nisu bas po ukusu. Beton, previse ljudi, meduze...grrrr  Od ostatka, Solun je bas, bas cool, ali Atina mi je nekako mnooogo prljava. Npr. Madjarska mi je mnogo prijatnija. Budimpesta je predivan grad, fantasticna arhitektura Bugarsko primorje mi se svidja; mozes da izadjes u setnju u 3 ujutru i nikome to nece biti cudno  The freedom... Future: Stvarno bih volela da obidjem Nemacku i Austriju... bar deo  I da, Norveska. Moracu da je posetim bar jednom pre nego sto umrem 
_________________ Es gibt keine Musik ohne die Stille. Die Stille ist der Schlüssel. Die Stille zwischen die Tönen. Wenn dich diese Stille umgibt, wird deine Seele das Augenlicht wieder bekommen...
|
|
 |
|
 |
|
Rainbow
|
Poslato: Uto Mar 24, 2009 3:55 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Pon Nov 05, 2007 1:46 am Postovi: 1095 Lokacija: banja luka :)
|
|
Bila sam u Sloveniji (Ljubljana) ,Italiji (Verona,Venecija,Lido de Jesolo),Shpaniji (Barcelona,Figueres,Lloret de mar) ,Francuskoj ( Nica,Kan,Sen Trope) i Monaku ( i uzduz i poprijeko ;p ) ((= Voljela bih vidjeti Istanbul,to mi je predivan grad,voljela bih vidjeti vash Nish,mozda Pariz... Grchka ostrva... A ono shto najvishe od svega zelim je da odem na Kubu...i da proputujem Latinsku Ameriku. Istok me ne privlachi previshe...Rusija,Kina,Japan, - stanovi,jedino mozda Indija. Da,definitivno Indija...
Dug je zivot,bar cju negdje oticji...nekad. (=
_________________ Saying I love you Is not the words I want to hear from you It's not that I want you Not to say, but if you only knew How easy it would be to show me how you feel More than words is all you have to do to make it real Then you wouldn't have to say that you love me Cos I'd already know...
|
|
 |
|
 |
|
Nyx
|
Poslato: Uto Mar 24, 2009 9:22 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Sep 22, 2008 10:01 pm Postovi: 177 Lokacija: Nis
|
|
Skoro sve Evropske drzave i USA/Canada.
_________________ "When you gaze long into an abyss, the abyss gazes also into you."; Friedrich Nietzsche "That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die."; H.P. Lovecraft
|
|
 |
|
 |
|
Hobo
|
Poslato: Uto Mar 24, 2009 9:56 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 7:59 pm Postovi: 279 Lokacija: Nis..Klosharina
|
^^ Ima se, moze se! Ne racunajuci ovu nasu Srbiju, koju sam obisao uzduz i popreko, bio sam u Italiji i Dubrovniku kao klinac. A svaki dan bi bio svuda  Imam zelju da obidjem Japan, Ujedinjeno Kraljevstvo, Irsku, LA..i jos dosta toga(Juznu Ameriku..
_________________ http://www.meraklije.comfootball matches and rock'n'roll makes us a little out of control
|
|
 |
|
 |
|
Dr Feelgood
|
Poslato: Uto Mar 24, 2009 11:45 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 5:30 pm Postovi: 1286 Lokacija: The City of Angels
|
Bio sam od glavnih gradova u Bg, Sarajevo, Budimpestu, Bech, Skoplje, Sofijy, Podgoricu i Atinu a veleo bi da odem u Nemacku i naravno u L.A. ma ima vremena mlad sam jos 
_________________ "It's Only Rock 'n' Roll (But I Like It)"
|
|
 |
|
 |
|
LordHammer
|
Poslato: Uto Mar 24, 2009 11:50 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 1:00 am Postovi: 3655 Lokacija: Podgorica
|
|
Ziveo sam u Ljubljani ,Postojni ,Sisku i Kragujevcu,na ekskurzijama sam obisao sve vece gradove u Srbiji i bio sam u Budimpesti .
_________________ Let me take you there

|
|
 |
|
 |
|
xnemanjax
|
Poslato: Čet Mar 26, 2009 6:35 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 6:40 pm Postovi: 1654 Lokacija: nish
|
LordHammer je napisao: Morinj u Boki Kotorskoj selo od 200 ljudi a 150 metalaca hahah Morinj kult!  Catovica Mlini jako dobar restoran :] enivej, drzave u kojima sam bio: Kenija Madjarska Grcka Nemacka Italija Francuska San Marino Monako Crna Gora BiH Hrvatska Makedonija u planu SAD tamo avgusta/septembra...
|
|
 |
|
 |
|
njunje
|
Poslato: Čet Mar 26, 2009 6:47 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Sub Jun 07, 2008 6:28 pm Postovi: 675
|
|
nisam bas previse putovala ali od ovoga sta sam vidila budimpesta me se najvise dojmila...predivan grad ..tamo bi cak pozelila zivit!..a recimo bec me totalno razocara ..jedino sta valja je hundertwasserova kuca ali taj predio nazalos nema nikakve veze sa ostatkom grada koji je blagoreceno prepravilno sterilan...
|
|
 |
|
 |
|
LoveGhost
|
Poslato: Ned Mar 29, 2009 12:04 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Jan 01, 2009 8:53 pm Postovi: 118 Lokacija: Snow
|
Kako navodite gde ste sve bili cini mi se kao da ste svi vi puno k'o brodovi  ... 'Oce neko da mi plati put na more u Crnoj Gori, ako nista drugo, jer ja na moru nikad nisam bila  ? vidim gde ste sve bili pa pitam... Inace iz Srbije nikada nisam izasla  ... Ne znam tacno sta sam sve obisla po Srbiji... Svi koji su iz velikog grada preporucujem da krenu negde ka Lepenskom Viru... Lepo je ali narocito za one koji dolaze iz velikih gradova... (ne samo LV nego i sve okolo, npr. Golubacki grad (: ) ...
_________________ Jingle bells undead smells Tauren lost a leg Orcs are noobs and throlls have boobs Und the whole aliance is gay, HEY!
 Gashing trhu the snow with a little gnome and bow Soon you'll find a lvl 45 godlike Mamaroth, Ho!
|
|
 |
|
 |
|
MetalGod
|
Poslato: Ned Mar 29, 2009 2:16 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Apr 16, 2007 2:29 am Postovi: 1459 Lokacija: Knjazevac
|
|
Pa da... Jedino inostranstvo koje sam obis'o je Crna Gora... Mada zadnji put kada sam bio posetio sam skoro sva primorska mesta, ukljucujuci i manastir Ostrog... A i na Durmitoru je jako lepo... Sto se tice Srbije, bio sam u skoro svim vecim gradovima ali planiram sa ortakom da je za mesec-dva obidjem uzduz i popreko, ima sta da se vidi... Pocinjemo od Djavolje Varosi, vec par godina imam zelju da vidim to cudo...
_________________ "This fight is not a game... Is your life a game?" Sick Distortion - Demo (avgust 2009) http://www.myspace.com/ducentijehttp://www.myspace.com/sickdistortion Сено је за коња, а допинг је за човека... Ту ти је живот - ту ти је смрт!!
|
|
 |
|
 |
|