|
 |
BalkanRock ForumDobrodošli - Rock, Punk i Heavy Metal diskusija
|
|
|
Stranica 1 od 1
|
[ 3 Posta ] |
|
| Autoru |
Poruka |
|
dj-mishar
|
Poslato: Ned Avg 12, 2012 8:51 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Ned Avg 05, 2012 1:05 pm Postovi: 7 Lokacija: Stara Pazova
|
|
Pošto ne znam kako da drugačije pitam iskusne ljude, poput vaših Administatora, Moderatora, a da ne šaljem privatne poruke...ja ću postaviti pitanje u ovom Forumu, pa ako neko želi da odgovori, hvala mu unapred. Skoro sam pokrenuo svoj Rock, Heavy Muzički Forum. Da li je Spam ili nekulturno, nenormalno, ukoliko nekom bendu, koji ima profil na My space, facebook ili nekom drugom sajtu, predložim putem poruke ili komentara, da poseti moj Forum i postavi svoj profil, video...Ja smatram da je to u neku ruku, predlog za saradnju, jer oni i postavljaju profile da ih ljudi kontaktiraju, radi saradnje, a opet mi to liči na Spam, bez obzira što oni istaknu svoje kontakt podatke na nekom sajtu...To je moja dilema, pa bih voleo da čujem, još neko mišljenje, jer želim ozbiljno da prionem u ovaj posao i ne trebaju mi "mrlje" i "blamovi", a samim tim anti reklama. Hvala unapred.
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Poslato: Ned Avg 12, 2012 9:06 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 11:55 pm Postovi: 2589 Lokacija: Nis
|
|
Mislim da nije problem ako ne preteruješ i ne smaraš ljude. Inače, nećeš se 'leba najesti od foruma, od kad je Facebook postao popularan, niko ih ne posećuje.
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude Neka moja piskaranja http://ja-pisem-poslednji.blogspot.com/
|
|
 |
|
 |
|
dj-mishar
|
Poslato: Pon Avg 13, 2012 12:02 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Ned Avg 05, 2012 1:05 pm Postovi: 7 Lokacija: Stara Pazova
|
|
Hvala puno na odgovoru! Znači, jednom ako pošaljem poruku ili slicno, nije strašno. Što se tiče Foruma, jasno mi je da tu nema leba, u ovo i nisam krenuo iz leba, ne košta me puno, a znači mi, prvenstveno meni, trudicu se maksimalno, nisam bez znanja i kontakata u Muzičkom svetu, a u organitaciji sam i nekih Festivala...nek zaživi koliko toliko, biću zadovoljan...a neće vala ni facebook, doveka..ha!?
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica 1 od 1
|
[ 3 Posta ] |
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot] i 1 gost |
| |
|
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|
 |