| Autoru |
Poruka |
|
Sherif Gile
|
Tema posta: Poslato: Čet Jan 31, 2008 2:34 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Apr 04, 2007 11:55 pm Postovi: 1427 Lokacija: Nis
|
Urosh_McBone je napisao: Jeremy koje si godiste? 
Ova nije maloletna, zajebo si se 
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude fotke što sam uslikao http://www.myspace.com/gile_sherif
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Tema posta: Poslato: Čet Jan 31, 2008 2:35 pm |
|
 |
| Forumash Godine |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 2408 Lokacija: Middlefinger-earth
|
Citiraj: Gile, taj "crno-beli kruzic na desnom oku" su naocare sa dioptrijom.
Zar se to onda ne racuna kao opticki nisan?
Paaaa... mislim da Golub nije za potcenjivanje, u cetvrtoj godini je u stonom tenisu odrao drugara koji je bio na republickom takmicenju. A ta jadna deca koju vucara na takmicenja Tesli redovno donose medalje, mislim da je jedan lik osvojio zlatnu na republickom prosle godine.
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
Anastas
|
Tema posta: Poslato: Čet Jan 31, 2008 2:36 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Mar 26, 2007 1:22 am Postovi: 1572 Lokacija: Iz Nis - DV
|
Jeremy je napisao: 1963.
Pa ne beshe li ti 1965. il sam se ja prebacio?
|
|
 |
|
 |
|
Jeremy
|
Tema posta: Poslato: Čet Jan 31, 2008 2:40 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
Pridružio se: Čet Feb 08, 2007 12:23 pm Postovi: 1105
|
blastmaster je napisao: Citiraj: Gile, taj "crno-beli kruzic na desnom oku" su naocare sa dioptrijom. Zar se to onda ne racuna kao opticki nisan?  NE racuna se kao opticki nisan. blastmaster je napisao: Paaaa... mislim da Golub nije za potcenjivanje, u cetvrtoj godini je u stonom tenisu odrao drugara koji je bio na republickom takmicenju. A ta jadna deca koju vucara na takmicenja Tesli redovno donose medalje, mislim da je jedan lik osvojio zlatnu na republickom prosle godine.
Golubov strelac ne bi mogo da donese medalju ni sa OSISa*. Nemoj da pricas kad ne znas. Kao prvo njegovi strelci se ne bave profesionalno streljastvom, vec treniraju po nedelju-dve pred takmicenje. A na republickom pucaju deca koja treniraju streljastvo godinama. Nijedan Golubov strelac nije doneo medalju sa republickog u poslednje 7-8 godine, veruj mi.
OSIS - Olimpijske Seoske Igre Srbije
|
|
 |
|
 |
|
Jeremy
|
Tema posta: Poslato: Čet Jan 31, 2008 2:40 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
|
Anastas je napisao: Jeremy je napisao: 1963. Pa ne beshe li ti 1965. il sam se ja prebacio?
Izlagala sam te, izvini, srce. 
|
|
 |
|
 |
|
Urosh_McBone
|
Tema posta: Poslato: Čet Jan 31, 2008 2:42 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 11:17 pm Postovi: 185 Lokacija: Zajecar(centar grada)
|
|
na slici izgledas kao da nemas vise od 18
_________________ pronaci dobru i lepu zenu je lako,
isto kao sto je lako pronaci naftu u svom dvoristu...
...dont run,you will only die tired...
..........  ..............
|
|
 |
|
 |
|
Anastas
|
Tema posta: Poslato: Čet Jan 31, 2008 2:43 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Mar 26, 2007 1:22 am Postovi: 1572 Lokacija: Iz Nis - DV
|
|
Ma to je neka bolest, pa izgleda mladoliko...
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Tema posta: Poslato: Čet Jan 31, 2008 2:49 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Urosh_McBone je napisao: na slici izgledas kao da nemas vise od 18
Ma vidiš da to kači ćerkine slike ne bi li se neki nesrećnik zaleteo pošto je ta njena klinka takav raspad da su čak i ŽIŠovci prestali da je startuju
_________________ Svi vi koji hoćete da menjate ljude oko sebe uzmite gibanj od kamiona i tek kad budete naučili kako da ga ispravite pokušajte da ispravljate ljude fotke što sam uslikao http://www.myspace.com/gile_sherif
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Tema posta: Poslato: Čet Jan 31, 2008 2:52 pm |
|
 |
| Forumash Godine |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 2408 Lokacija: Middlefinger-earth
|
Jeremy je napisao: Golubov strelac ne bi mogo da donese medalju ni sa OSISa*. Nemoj da pricas kad ne znas. Kao prvo njegovi strelci se ne bave profesionalno streljastvom, vec treniraju po nedelju-dve pred takmicenje. A na republickom pucaju deca koja treniraju streljastvo godinama. Nijedan Golubov strelac nije doneo medalju sa republickog u poslednje 7-8 godine, veruj mi.
Za optiku sam se samo zajebavao.... Jesu osvajali medalje, gledali smo diplome. Taj lik je slucajno drugar mog drugara, ne znam bas da li je osvojio zlatnu medalju, ali nesto jeste osvojio, dali su mu nagradu na maturskom.
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
Jeremy
|
Tema posta: Poslato: Čet Jan 31, 2008 2:52 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
|
Sherif Gile je napisao: Urosh_McBone je napisao: na slici izgledas kao da nemas vise od 18 Ma vidiš da to kači ćerkine slike ne bi li se neki nesrećnik zaleteo pošto je ta njena klinka takav raspad da su čak i ŽIŠovci prestali da je startuju
Ej nemoj sa cerku da se zebavas.
Trazio si mi njen broj telefona, a sad se pravis blesav
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Tema posta: Poslato: Čet Jan 31, 2008 2:53 pm |
|
 |
| Forumash Godine |
 |
|
Pa ta je tek jadna ako su se ukljucili i Teslasi 
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Tema posta: Poslato: Čet Jan 31, 2008 2:58 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Jeremy je napisao: Ej nemoj sa cerku da se zebavas. Trazio si mi njen broj telefona, a sad se pravis blesav
Izvin'te gospoja, nisam tako mislio, samo malo rasterujem potencijalnu konkurenciju, pozdravite ćerku i dajte joj ove cvećke

|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Tema posta: Poslato: Čet Jan 31, 2008 2:59 pm |
|
 |
| Forumash Godine |
 |
|
|
Trebao si da joj posaljes paran broj...
|
|
 |
|
 |
|
Jeremy
|
Tema posta: Poslato: Čet Jan 31, 2008 2:59 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
|
blastmaster je napisao: Jeremy je napisao: Golubov strelac ne bi mogo da donese medalju ni sa OSISa*. Nemoj da pricas kad ne znas. Kao prvo njegovi strelci se ne bave profesionalno streljastvom, vec treniraju po nedelju-dve pred takmicenje. A na republickom pucaju deca koja treniraju streljastvo godinama. Nijedan Golubov strelac nije doneo medalju sa republickog u poslednje 7-8 godine, veruj mi. Za optiku sam se samo zajebavao.... Jesu osvajali medalje, gledali smo diplome. Taj lik je slucajno drugar mog drugara, ne znam bas da li je osvojio zlatnu medalju, ali nesto jeste osvojio, dali su mu nagradu na maturskom.
Ti opet ne slusas sta ti ja pricam. Nisam ni trebala da pocinjem pricu o streljastvu zato sto se svi nesto prave pametni.
On je mozda osvojio medalju na skolskom takmicenju u Nisu, gde postoji samo jedan strelac koji profesionalno trenira. Ali na republickom nije sigurno, znam jer sam bila i ja tamo. I znam jer idem na ta skolska takmicenja, koja se odrzavaju kod nas u streljani, a ti momci iz Tesle nemaju pojma da pucaju. Eto toliko.
I kad smo vec kod toga? Zasto neka strelkinja iz Tesle nije uzela medalju na skolskom? Zato sto je Grobarska prva poslednje 5 godine.
|
|
 |
|
 |
|
Sherif Gile
|
Tema posta: Poslato: Čet Jan 31, 2008 3:02 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
blastmaster je napisao: Trebao si da joj posaljes paran broj...
Pa nije joj ćerka toliki grob da joj parni broj ruža treba.
|
|
 |
|
 |
|