Ma Gile sto je najgore znam neke od njih... ne znam konkretno ove sto se proganjaju po forumu... Ali znam neke ljude sa kojima se oni druze XD
Ali ga je ISKIDAO... svaka mu cast... Nemcha... XD... Ovaj deo mi se najvise svidja:
Citiraj:
Ja sam nekada imao morsko prasence Jocu ali se razboleo i nismo imali snage da ga gledamo kako umire i moj cale ga je odneo na Kraljevicu (park suma u Zajecaru) i pustio ga. Nadam se da je preziveo i da je umreo slobodan

a sto se ostalih zivotinja tice..hm..ja bih zaista hteo da budem drug sa svim zivotinjama i da se zezamo i da se jurimo i to ali neke zivotinje nece sa mnom. Na primer Zajecar je pun lutalica (mada ih u zadnje vreme ima malo slabije mora da su ih govnjari pohvatali) i cesto imaju obichaj da napadaju - zato ja jos od malena vuchem fobiju od pasa. Tu fobiju polako ali sigurno gusim. Verujem da mogu da se sporazumem sa psom i da mozemo da budemo drugari. E a sto se tice ostalih zivotinja najvise bi voleo da cuvam prase (pravo prase) i ovcu od ovih koje su zastupljene ovd3 kod nas.
eto...
VRISTAO SAM OD SMEHA KAD SAM OVO PROCITAO !!!