| Autoru |
Poruka |
|
Dejan
|
Poslato: Ned Mar 02, 2008 4:13 pm |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 11:14 pm Postovi: 7833 Lokacija: Balkan
|
Hrvatski ogranak udruzenja Mense je izbacio test...
http://www.mensa.hr/eu_iq_test/eu_iq_test.php
Probajte i dajte rezultate, mozda se u nekom od Vas krije genijalac, a da nije svestan toga
Pazite se, nije uopste lako, mozak da Vas zaboli od pitanja 
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Ned Mar 02, 2008 4:40 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
|
Ja bih samo da napomenem da je to verovatno neki stari test jer je javno objavljivaje testova zabranjeno, a SVE testove jednog ogranka pregledava jedna ista osoba, i rezultate znaju samo on i onaj ko je radio test
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
Aqualung
|
Poslato: Ned Mar 02, 2008 4:45 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 5:56 pm Postovi: 2758 Lokacija: Sittin' On A Park Bench
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Ned Mar 02, 2008 4:48 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
Koliko se ja secam, natprosecna inteligencija je ili 141 ili 142 
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
Dejan
|
Poslato: Ned Mar 02, 2008 4:49 pm |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
|
blastmaster je napisao: Ja bih samo da napomenem da je to verovatno neki stari test jer je javno objavljivaje testova zabranjeno, a SVE testove jednog ogranka pregledava jedna ista osoba, i rezultate znaju samo on i onaj ko je radio test
Ma ok, mi ne konkurisemo, mi se samo zanimamo 
|
|
 |
|
 |
|
Dzidzilelija
|
Poslato: Ned Mar 02, 2008 9:00 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Jun 20, 2007 2:44 pm Postovi: 764
|
Vas IQ bi mogao biti oko: 141
...a i ne mora... 
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Sub Sep 20, 2008 7:03 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
 Fak jea  Na hrvatskom sajtu pise da je Mensa level iznad 130...
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Sub Sep 20, 2008 7:23 pm |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
blastmaster je napisao: ...Na hrvatskom sajtu pise da je Mensa level iznad 130... 148 je kvota koja mora se predje...
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Sub Sep 20, 2008 7:29 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
Aha, sad procackah na netu...
|
|
 |
|
 |
|
Immortal
|
Poslato: Sub Sep 20, 2008 11:29 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Avg 02, 2008 12:54 am Postovi: 267 Lokacija: Nish, iza brda, iza gora... Bukvalno
|
Nije lose, nije lose...
| Prikačeni fajlovi: |
Mensa.JPG [41.73 KiB]
583 puta
|
_________________ Es gibt keine Musik ohne die Stille. Die Stille ist der Schlüssel. Die Stille zwischen die Tönen. Wenn dich diese Stille umgibt, wird deine Seele das Augenlicht wieder bekommen...
|
|
 |
|
 |
|
MetalGod
|
Poslato: Pet Sep 26, 2008 3:06 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Apr 16, 2007 2:29 am Postovi: 1459 Lokacija: Knjazevac
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Pet Sep 26, 2008 3:25 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
I aj posle ovih rezultata neka kaze neko da metalci nisu inteligentni  Inace, ja sam probao da odradim onih prvih 8, a onda do kraja sam nasumicno birao odgovore i dobio sam 123 
|
|
 |
|
 |
|
Manca
|
Poslato: Pet Sep 26, 2008 7:03 pm |
|
 |
| Tehnički Administrator |
Pridružio se: Ned Dec 16, 2007 9:44 pm Postovi: 565 Lokacija: Niš / Pirot
|
evo mojeg: Vas IQ bi mogao biti oko: 150 Radjeno 25 minuta, pored Dragane, i filma 
_________________ Pirot City << Beta phase of the best portal of Pirot Keep the faith....
|
|
 |
|
 |
|
Dejan
|
Poslato: Sub Sep 27, 2008 11:05 am |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
|
Manca je napisao: Radjeno 25 minuta, pored Dragane, i filma  Ovo plavo boldirano ti je znaci bio najveci problem kod resavanja 
|
|
 |
|
 |
|
Manca
|
Poslato: Sub Sep 27, 2008 12:47 pm |
|
 |
| Tehnički Administrator |
Pridružio se: Ned Dec 16, 2007 9:44 pm Postovi: 565 Lokacija: Niš / Pirot
|
hahaha, definitivno 
_________________ Pirot City << Beta phase of the best portal of Pirot Keep the faith....
|
|
 |
|
 |
|