|
 |
BalkanRock ForumDobrodošli - Rock, Punk i Heavy Metal diskusija
|
|
| Autoru |
Poruka |
|
Sliver
|
Poslato: Sub Jul 18, 2009 11:52 am |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Jul 01, 2009 10:51 pm Postovi: 153
|
U jbt izostavio sam Bob Marleyja i RHCP 
|
|
 |
|
 |
|
GuitarHero
|
Poslato: Pet Avg 21, 2009 9:50 am |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 2:21 pm Postovi: 876 Lokacija: Srbac
|
|
Sve je to relativno
1.Guns n roses 2.motley crue 3.whitesnake 4.Led zeppelin 5.Deep Purple 6.Black sabbath 7.Iron maiden 8.L.A Guns 9.Poison 10.Megadeth
_________________ oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs666 number of the Beers http://www.srbac.net
|
|
 |
|
 |
|
Allex016
|
Poslato: Pet Avg 21, 2009 10:07 am |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Maj 03, 2009 11:18 pm Postovi: 79
|
|
Riblja Corba Pearl Jam Metallica Queen Orthodox Celts Alogia AC/DC Deep Purple Aerosmith
|
|
 |
|
 |
|
GuitarHero
|
Poslato: Sub Avg 22, 2009 10:22 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 2:21 pm Postovi: 876 Lokacija: Srbac
|
GuitarHero je napisao: Sve je to relativno
1.Guns n roses 2.motley crue 3.whitesnake 4.Led zeppelin 5.Deep Purple 6.Black sabbath 7.Iron maiden 8.L.A Guns 9.Poison 10.Megadeth 11.Judas priest 12.Nirvana 13.Metallica 14.Korn 15.AC/DC 16.WASP 17.Ratt 18. Faster pussycat 19. Thin Lizzy 20.Skorpions Od domacih volim riblju corbu, divlje jagode, van gogha, alogiu, osmi putnik, atomsko skloniste, zabranjeno pusenje, yu grupa..... Evo otprilike..........Ima svasta uglavnom glam..............
_________________ oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs666 number of the Beers http://www.srbac.net
|
|
 |
|
 |
|
S4le
|
Poslato: Sre Sep 16, 2009 3:50 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Avg 08, 2008 6:17 pm Postovi: 188 Lokacija: Dimitrovgrad
|
Evo update(nasumice pisano) Iron Maiden Slayer Kamelot Helloween Sepultura Kreator Sodom Metallica Manowar Alogia SOAD Cradle Marduk Morbid Angel Dimmu Borgir Megadeth In Flames Hammerfall Hladno Pivo Judas Priest Halford Goblini ACDC A i juzni demo bendovi: GLAD Bad Memory VQ Aria Aeterna Azazel(oni nisu sa juga ali evo  ) ) Abadon ....
_________________ Cause I'm T.N.T I'm dynamite T.N.T And I'll win the fight T.N.T I'm a power load T.N.T Watch me explode
|
|
 |
|
 |
|
Moon Dust
|
Poslato: Ned Nov 15, 2009 1:40 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Nov 09, 2009 11:24 pm Postovi: 71 Lokacija: Leskovac, Srbija
|
|
Ima ih dosta, ali izdvoio bih
Dream Theater, Rush, Yes, King Crimson, Genesis, Emerson Lake and Palmer, Muse, The Mars Volta, Radiohead, Iron Maiden, Opeth, Children Of Bodom, In Flames, Shadow Gallery, Alogia, Jimi Hendrix ....
Poslednji put menjao Moon Dust dana Čet Jul 21, 2011 10:44 pm, izmenjena 3 puta
|
|
 |
|
 |
|
DarkAngel
|
Poslato: Pon Nov 16, 2009 7:44 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 4:00 pm Postovi: 148 Lokacija: Leskovac, SRB
|
|
Od domacih: Riblja Corba,EKV,Generacija 5,Prljavo kazaliste,SMAK,Sarlo Akrobata,Elektricni rgazam,Disciplina Kitchme,Partibrejkersi... bla bla bla...
A od stranih: Guns'n'Roses,Whitesnake,Led Zeppelin,The Doors,Nirvana,SOAD,Nightwish,HIM,Metallica... bla bla bla...
_________________ Neka s moga vrata vijori šal od svile...
|
|
 |
|
 |
|
Witcher
|
Poslato: Uto Dec 08, 2009 7:10 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Okt 20, 2009 4:08 pm Postovi: 108
|
|
 |
|
 |
|
backero
|
Poslato: Sre Dec 16, 2009 12:11 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Uto Avg 04, 2009 1:57 am Postovi: 5
|
|
ima ih dosta ..Mada oni koji su napravili najvecji uticaj i meni najdrazhi : strani : Pink Floyd ,Tool ,The Doors ,(trash chetvorka) ,Death ..ima josh domacji : Luna ,La Strada ,Block out ,Leb i Sol ,Ekv ..
|
|
 |
|
 |
|
Cody
|
Poslato: Pet Dec 18, 2009 4:05 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Čet Jan 08, 2009 9:11 pm Postovi: 37 Lokacija: Podgorica
|
U covjece, vi prakticno svi imate jako slican muzicki ukus, samo pogledajte sve postove .. 
|
|
 |
|
 |
|
Bucher
|
Poslato: Pet Dec 18, 2009 9:46 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Ned Mar 30, 2008 10:34 pm Postovi: 901 Lokacija: Prokuplje
|
Cody je napisao: U covjece, vi prakticno svi imate jako slican muzicki ukus, samo pogledajte sve postove ..  That's no good...
_________________ Logic doesn't make sense... DESTRUCTION TOOL-OLD SCHOOL!!!
|
|
 |
|
 |
|
PistolPoet
|
Poslato: Sub Dec 19, 2009 8:51 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Uto Dec 15, 2009 5:00 am Postovi: 28 Lokacija: Kragujevac
|
Cody je napisao: U covjece, vi prakticno svi imate jako slican muzicki ukus, samo pogledajte sve postove ..  I meni se to ucinilo, sve nesto mislim, ako napisem svoje omiljene bendove, smejace mi se ljudi Ali evo ih u svakom slucaju- Arctic Monkeys, Milburn, The Rifles, The Rakes, The Hives, The Wombats, Editors, The Maccabees, Friendly Fires... U poslednje vreme pocinjem da slusam i nase bendove koje sam nemilosrdno zapostavljala, i Sarlo Akrobata me apsolutno odusevljava 
_________________ And still you've got to dance, little liar
|
|
 |
|
 |
|
Cody
|
Poslato: Ned Dec 20, 2009 12:12 am |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Čet Jan 08, 2009 9:11 pm Postovi: 37 Lokacija: Podgorica
|
E pa vidis, dobro je sto sam to napisao jer mozda ne bi iznio svoje misljenje.  Nije ti los ukus ako smijem reci, ali mislim da je najbitnije od svega sto sam primijetio to sto si pomenuo da si poceo da obracas paznju na domace bendove. Bogu hvala, mislim, razmisli malo, 80-tih je Beogradska scena bila na vrhu evropske new wave scene, a sami Sarlo je svirao kao podrska kultnim Group Of Four, znas sta to znaci covjece?! ... Smartam da je za sve ljudekoji vole r'n'r da tako kazem, veliki grijeh kada zapostavljaju domacu scenu, ili bendove, autore umjetnike, nazovi kako hoces... Kopaj i trazi, pa ces shvatiti u potpunosti zasto to kazem, i mozda biti ponosan na kraju krajeva sto nije najbitnije, ali eto... Evo i medju novijim izdancima iako scena nije ni blizu nekadasnjeg nivoa kvaliteta, mozes naci fantasticna djela i autore, moja rijec! 
|
|
 |
|
 |
|
PistolPoet
|
Poslato: Ned Dec 20, 2009 5:16 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Uto Dec 15, 2009 5:00 am Postovi: 28 Lokacija: Kragujevac
|
Cody je napisao: E pa vidis, dobro je sto sam to napisao jer mozda ne bi iznio svoje misljenje.  Nije ti los ukus ako smijem reci, ali mislim da je najbitnije od svega sto sam primijetio to sto si pomenuo da si poceo da obracas paznju na domace bendove. Bogu hvala, mislim, razmisli malo, 80-tih je Beogradska scena bila na vrhu evropske new wave scene, a sami Sarlo je svirao kao podrska kultnim Group Of Four, znas sta to znaci covjece?! ... Smartam da je za sve ljudekoji vole r'n'r da tako kazem, veliki grijeh kada zapostavljaju domacu scenu, ili bendove, autore umjetnike, nazovi kako hoces... Kopaj i trazi, pa ces shvatiti u potpunosti zasto to kazem, i mozda biti ponosan na kraju krajeva sto nije najbitnije, ali eto... Evo i medju novijim izdancima iako scena nije ni blizu nekadasnjeg nivoa kvaliteta, mozes naci fantasticna djela i autore, moja rijec!  Hvala  Ma ja tek sad pocinjem ozbiljnije da slusam muziku (eto sta coveku moze da uradi odrastanje uz MTV- bar ovakav kakav je sada) a i tesko je naci sta ti odgovara kad se kreces u pogresnim krugovima... A vec se ponosim domacom muzikom, i imam utisak da se bolja vremena vracaju, koliko-toliko, pa samo Repetitor slusam i topim se od ponosa  . I bend u tvom sig-u je odlican, ne znam imas li ti veze s njim ili ga samo reklamiras  ali kliknuh na link i bas se prijatno iznenadih! P.S. Samo da napomenem da sam zensko  ali simpaticno mi je sto, iz nekog cudnog razloga, ako slusam rok i to pomenem negde na internetu, ljudi automatski pretpostave da sam musko, zar je moguce da sve devojke slusaju losu muziku? 
_________________ And still you've got to dance, little liar
|
|
 |
|
 |
|
bycmanin
|
Poslato: Ned Dec 20, 2009 11:39 am |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 12:58 pm Postovi: 471
|
PistolPoet je napisao: Cody je napisao: E pa vidis, dobro je sto sam to napisao jer mozda ne bi iznio svoje misljenje.  Nije ti los ukus ako smijem reci, ali mislim da je najbitnije od svega sto sam primijetio to sto si pomenuo da si poceo da obracas paznju na domace bendove. Bogu hvala, mislim, razmisli malo, 80-tih je Beogradska scena bila na vrhu evropske new wave scene, a sami Sarlo je svirao kao podrska kultnim Group Of Four, znas sta to znaci covjece?! ... Smartam da je za sve ljudekoji vole r'n'r da tako kazem, veliki grijeh kada zapostavljaju domacu scenu, ili bendove, autore umjetnike, nazovi kako hoces... Kopaj i trazi, pa ces shvatiti u potpunosti zasto to kazem, i mozda biti ponosan na kraju krajeva sto nije najbitnije, ali eto... Evo i medju novijim izdancima iako scena nije ni blizu nekadasnjeg nivoa kvaliteta, mozes naci fantasticna djela i autore, moja rijec!  Hvala  Ma ja tek sad pocinjem ozbiljnije da slusam muziku (eto sta coveku moze da uradi odrastanje uz MTV- bar ovakav kakav je sada) a i tesko je naci sta ti odgovara kad se kreces u pogresnim krugovima... A vec se ponosim domacom muzikom, i imam utisak da se bolja vremena vracaju, koliko-toliko, pa samo Repetitor slusam i topim se od ponosa  . I bend u tvom sig-u je odlican, ne znam imas li ti veze s njim ili ga samo reklamiras  ali kliknuh na link i bas se prijatno iznenadih! P.S. Samo da napomenem da sam zensko  ali simpaticno mi je sto, iz nekog cudnog razloga, ako slusam rok i to pomenem negde na internetu, ljudi automatski pretpostave da sam musko, zar je moguce da sve devojke slusaju losu muziku?  s obzirom da kreces da slusas muziku sa tom novijom britanskom scenom to je za svaku pohvalu. nigde ne pise da moras prvo metaliku i deep purple pa onda ovo pa onda ono cim ti je lego repetitor slobodno cackaj dalje po tim izdanjima "odlicnog hrcka", imas tu i petrol i nezni dalibor i shiroko itd. polako bice sve i ne boj se, to je znak da si normalna 
|
|
 |
|
 |
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost |
| |
|
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|
 |