| Autoru |
Poruka |
|
Dimitri
|
Poslato: Sub Maj 16, 2009 5:12 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 2:13 am Postovi: 723 Lokacija: Sabac
|
|
Opet shugavi Manchester osvojio.Jbt,koliko mrzim taj klub xD I bash mi krivo shto je Fabregas pogodio stativu,al jbg.Chekamo sledecu sezonu koju ce,nadam se,Liverpul osvojiti.
_________________ Just when I discovered the meaning of life,they changed it...
I'm not right in the head. http://www.last.fm/user/punkhead92
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Sub Maj 16, 2009 5:35 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
|
I meni je bas krivo sto nam sugavi pomocni ponistio gol >_>
Inace se nadam da ce Riberi stvarno doci jer ce to ostaviti prostora za odlazak Kristijana Ronalda.
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Uto Maj 26, 2009 5:56 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
Dimitri je napisao: Opet shugavi Manchester osvojio.Jbt,koliko mrzim taj klub "Mancester je najomrazeniji tim zato sto je najbolji" Magazin Arsenal
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
Dimitri
|
Poslato: Uto Maj 26, 2009 6:43 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
|
blastmaster je napisao: Dimitri je napisao: Opet shugavi Manchester osvojio.Jbt,koliko mrzim taj klub "Mancester je najomrazeniji tim zato sto je najbolji" Magazin Arsenal bla bla bla bla
_________________ Just when I discovered the meaning of life,they changed it...
I'm not right in the head. http://www.last.fm/user/punkhead92
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Uto Maj 26, 2009 6:48 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Ha ha ha ha 
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Sub Jun 13, 2009 2:43 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Pa, posto je sezona zavrsena, vreme je da prebrojimo trofeje: Mancester Junajted: - Community Shields - pobednik svetskog prvenstva za klubove - Karling Kup - Premijer Liga Vredi pomenuti i finale Lige sampiona i polufinale FA Kupa. Liverpul: /  Izuzetno sam srecan sto se Ronaldo pakuje za Madrid, makar to znacilo i da ce tim biti bitno oslabljen sledece sezone. Sto se tice pojacanja, vrlo verovatno ce umesto njega doci Riberi. Politika Mancestera je da ne daje nikakva nezvanicna obavestenja i da ne komentarise glasine kad su transferi u pitanju, ali trenutno se kao potencijalne mete pominju David Silva (Valensija), Arjan Roben (Real Madrid), Zoao Mutinjo (Sporting Lisabon, trampa za Nanija), Antonio Valensija (Vigan) i Karim Benzema. Igraci za koje postoji mogucnost da napuste klub su Vidic (Barselona), Nani (Sporting), Frejzer Kembel (Hul Siti), Deron Gibson (Vulverhempton), Deni Simpson (Birmingem), Geri Nevil (Midlzbro) i Karlos Tevez (Mancester Siti/Liverpul/Celsi). Iskreno se nadam da ce zadrzati Vidica i Teveza, a onda bi bilo odlicno ukoliko bi, pored Riberija, doveli jos jednog ofanzivnog igraca... recimo Benzemu 
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Ned Jun 14, 2009 2:20 am |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
|
Ako Vidic ode u Barselonu, zaista cu da se razocaram (u tog coveka)...
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Ned Jul 19, 2009 10:20 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Znaci otisli su Ronaldo i Tevez, a kao zamene doveli su Valensiju i Ovena, i Ferguson izjavio da vise nece dovoditi pojacanja... Valensija je ok, ali mislim da ovakav tim nece nista napraviti sledece sezone. Pitanje je kako ce Gigs i Skols igrati, Nani je rupa a Hargrejvs je i dalje povredjen, a i kada se bude vratio, sigurno nece biti ni 25% onoga sta je bio. I dalje bez desnog beka, a sredina, koja je pre 2 sezone bila vrlo verovatno najbolja na svetu, sada skoro da je uopste i nema, narocito sto se tice ofanzivnih srednjaka koji treba da podrzavaju napadace... mada je pitanje kako ce i napad sad funkcionisati, Berbatova mrzi da potrci a sa odlaskom Teveza se dodatno gubi na dinamici. Paaaa... izgleda da ce se Liverpulu posreciti sledece sezone 
|
|
 |
|
 |
|
Dimitri
|
Poslato: Čet Avg 20, 2009 8:11 pm |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Sub Okt 17, 2009 5:22 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
Ae da dignemo temu Prs'o je Celsi tako da je Mancester sada prvi. Pored toga, prs'o je i Liverpul tako da je sada sedmi 
|
|
 |
|
 |
|
Sukijus
|
Poslato: Pon Okt 19, 2009 12:28 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Pon Okt 19, 2009 12:04 pm Postovi: 32
|
Ljudi šta se dešava sa Obertanom? Mančester ga je kupio i mali je veoma talentovan, ali ga niko ne pominje... Mislim da Man Utd ima lošiju ekipu nego prošle godine, ali su dobili drugu dimenziju, ne zavise više samo od jednog-dva igrača, Nani je počeo bolje da igra a Runi da daje više golova... Berbatov ostaje tele.... 
_________________ Volleyball Drills
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Pon Okt 19, 2009 8:57 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
Obertan je bio povredjen kad je dosao i, koliko se secam, jedan dugacak period nakon toga. Najjaca fora u vezi Berbatova je sto je on poprilicno kvalitetan igrac, ali deluje nekako mnogo nezainteresovano, kao da ga mrzi da trci.
|
|
 |
|
 |
|
Sukijus
|
Poslato: Uto Okt 20, 2009 12:33 am |
|
 |
| Demo muzičar |
Pridružio se: Pon Okt 19, 2009 12:04 pm Postovi: 32
|
Po meni on je promašena investicija, bolje da su pre godinu dana taj novac iskoristili za kupovinu Teveza, mislim da je mnogo dinamičniji igrač i da može da pokrene ekipu kad im ne ide. Kada ne igra tim, ne igra ni Berbatov, a kada igra tim, ovaj ima i po koji dobar potez. Jeste kvalitetan igrač, ali ne dovoljno dobar za Mančester... To je bar moje mišljenje... 
_________________ Volleyball Drills
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Uto Okt 20, 2009 5:38 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
|
U vreme kad je kupljen, prema onome kako je igrao u Totenhemu, vredeo je svaki zlatnik koji su ulozili u njega. Ali prema onome kako igra u Mancesteru, definitivno promasena investicija. Slazem se za Teveza, mnogo mi je bilo krivo kad je otisao, i uopste ne razumem zasto je Ferguson toliko vise forsirao Berbatova od njega.
|
|
 |
|
 |
|