| Autoru |
Poruka |
|
matt bellamy
|
Poslato: Ned Jun 27, 2010 10:09 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Jul 13, 2009 11:31 am Postovi: 268 Lokacija: Supermassive Black Hole
|
the_4th_horsemen je napisao: matt bellamy je napisao: ae neka da neko link za skidanje :? Mislim da jos nije okacen na net,za skidanje... a za gledanje online?
|
 |
|
the_4th_horsemen
|
Poslato: Ned Jun 27, 2010 10:33 pm |
|
 |
| Studijski muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Maj 09, 2009 11:34 am Postovi: 376 Lokacija: Sarajevo
|
matt bellamy je napisao: the_4th_horsemen je napisao: matt bellamy je napisao: ae neka da neko link za skidanje :? Mislim da jos nije okacen na net,za skidanje... a za gledanje online? Ni to.  Pokusaj naci,ja mislim da nema.
|
|
 |
|
 |
|
Hobo
|
Poslato: Pon Jun 28, 2010 6:51 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 7:59 pm Postovi: 279 Lokacija: Nis..Klosharina
|
|
 |
|
 |
|
Manca
|
Poslato: Čet Jul 08, 2010 1:25 am |
|
 |
| Tehnički Administrator |
Pridružio se: Ned Dec 16, 2007 9:44 pm Postovi: 565 Lokacija: Niš / Pirot
|
|
da li neko ima informaciju o tome da li ce ovaj film doci i u Niske "bioskope(u)"?
_________________ Pirot City << Beta phase of the best portal of Pirot Keep the faith....
|
|
 |
|
 |
|
Hobo
|
Poslato: Čet Jul 08, 2010 1:22 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
Manca je napisao: da li neko ima informaciju o tome da li ce ovaj film doci i u Niske "bioskope(u)"? Nacuo sam da ce mu premijera u Nisu biti na Filmskim susretima, s tim sto ce se pustati u kasnim casovima u Domu vojske
_________________ http://www.meraklije.comfootball matches and rock'n'roll makes us a little out of control
|
|
 |
|
 |
|
Manca
|
Poslato: Čet Jul 08, 2010 10:44 pm |
|
 |
| Tehnički Administrator |
Pridružio se: Ned Dec 16, 2007 9:44 pm Postovi: 565 Lokacija: Niš / Pirot
|
|
Kad su filmski susreti?
_________________ Pirot City << Beta phase of the best portal of Pirot Keep the faith....
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Pet Jul 16, 2010 9:24 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
|
Upravo sam odgledao film. Nesto najogavnije sto sam ikada video. Jebes kvalitetnu produkciju, kada je film jednostavno bolestan. Ne znam koliko retardiran um moras da imas da snimis ovakav film.
Neko je reko da ce ovo da se emituje na filmskim susretima...tesko.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Hobo
|
Poslato: Sub Jul 17, 2010 8:24 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
|
MiB je napisao: Upravo sam odgledao film. Nesto najogavnije sto sam ikada video. Jebes kvalitetnu produkciju, kada je film jednostavno bolestan. Ne znam koliko retardiran um moras da imas da snimis ovakav film.
Neko je reko da ce ovo da se emituje na filmskim susretima...tesko. Jednostavno, ali nazalost, stvari iz ovog filma se desavaju, stvarno! To je ono sto je bolesno.. Mib gde si nasao film?
_________________ http://www.meraklije.comfootball matches and rock'n'roll makes us a little out of control
|
|
 |
|
 |
|
matt bellamy
|
Poslato: Sub Jul 17, 2010 8:59 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pon Jul 13, 2009 11:31 am Postovi: 268 Lokacija: Supermassive Black Hole
|
|
Ma bezveze.....posle ovog filma, coveku se smuci sexualno zadovoljstvo :/
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Sub Jul 17, 2010 9:39 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7954 Lokacija: Nis
|
Hobo je napisao: MiB je napisao: Jednostavno, ali nazalost, stvari iz ovog filma se desavaju, stvarno! To je ono sto je bolesno.. Mib gde si nasao film?
Drug mi je dao, ne znam odakle je skinuo, ali je dobar snimak. Neki screener sa engleskim titlom. Pretpostavljam da je u pitanju kopija za festivale.
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
Rainbow
|
Poslato: Sre Avg 25, 2010 10:42 am |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Pon Nov 05, 2007 1:46 am Postovi: 1095 Lokacija: banja luka :)
|
Najbolesniji i najogavniji film ikad.
_________________ Saying I love you Is not the words I want to hear from you It's not that I want you Not to say, but if you only knew How easy it would be to show me how you feel More than words is all you have to do to make it real Then you wouldn't have to say that you love me Cos I'd already know...
|
|
 |
|
 |
|
Mixa
|
Poslato: Sre Avg 25, 2010 12:56 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Pon Okt 02, 2006 6:09 pm Postovi: 1813 Lokacija: Balkan
|
|
Uopste ne preporucujem gledanje ovog filma...osim ako bas zelite da imate kosmare narednih godinu dana i da vam se smuci sex i sve sto je ljudsko!
Btw daje se veceras u Nisu u bioskopu Doma Vojske od 00:30...
_________________ So you think you can stone me and spit in my eye, So you think you can love me and leave me to die.....
Ne pij dok voziš, mogao bi da prospeš!
|
|
 |
|
 |
|
.Lost.Northern.Star.
|
Poslato: Pon Nov 22, 2010 1:10 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Nov 21, 2010 9:40 pm Postovi: 39 Lokacija: ♥ In the field of innocence, under the Northern Skies.. ♥
|
|
Grozota. Čitala sam da je Američka produkcija bila šokirana i zgrožena ovim filmom. :S
_________________ "God answers all prayers, but sometimes his answer is 'no'." You are the angel of all my dreams and when you die, I will be by your side...
|
|
 |
|
 |
|
Hal 9000
|
Poslato: Pon Nov 22, 2010 3:50 pm |
|
 |
| Senator |
 |
Pridružio se: Sre Apr 23, 2008 10:43 am Postovi: 1832 Lokacija: Vranje / Beograd
|
sve u svemu nema ravnodushnih, shto je i poenta 
|
|
 |
|
 |
|
LordHammer
|
Poslato: Pon Nov 22, 2010 5:14 pm |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 1:00 am Postovi: 3655 Lokacija: Podgorica
|
|
Film je tako uradjen da ga na britanskom festivalu horor ga nisu prikazivali jer organizator nije hteo da pusti cenzurisanu verziju koja je kraca ukupno 4 minuta
_________________ Let me take you there

|
|
 |
|
 |
|