| Autoru |
Poruka |
|
deyoooooo
|
Poslato: Ned Jan 02, 2011 1:01 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Ned Jan 02, 2011 12:53 am Postovi: 3
|
|
Otvaram novu temu jer imam problem a mislim i dosta drugih ljudi da imaju slican. U pitanju je jedan film koji sam gledao pre par godina i hteo bi ponovo da ga pogledam ali sam zaboravio kako se zove. Film je na spanskom jeziku, komedija je u pitanju, naime radi se o nekakva dva detektiva koliko se secam ili su nekakvi kriminalci koji upadaju u raznorazne smesne situacije. ako neko zna ime ili bilo sta u vezi sa nekakvim takvim filmom neka napise nesto. HVALA
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Ned Jan 02, 2011 4:53 am |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
|
Napisi neku sechku koju se secas iz tog filma...pa se mozda neko seti!
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
xarabas
|
Poslato: Ned Jan 02, 2011 12:51 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Sub Jan 01, 2011 9:55 pm Postovi: 13
|
|
_________________ I'm not in denial, i'm just selective about the reality i choose to accept
|
|
 |
|
 |
|
deyoooooo
|
Poslato: Ned Jan 02, 2011 4:56 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
|
Koliko se secam neko je ukrao nekakvu spravu za kontrolisanje vremenskih prilika, a ova dva detektiva kao imaju zadatak da to vrate. Film je totalan haos u stilu nekakvog crtanog filma secam se da detektive budi cekic koji izlece iz zida i udara ih u glavu P.S. Nije Torente
|
|
 |
|
 |
|
xarabas
|
Poslato: Ned Jan 02, 2011 6:55 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
 |
Pridružio se: Sub Jan 01, 2011 9:55 pm Postovi: 13
|
|
_________________ I'm not in denial, i'm just selective about the reality i choose to accept
|
|
 |
|
 |
|
deyoooooo
|
Poslato: Ned Jan 02, 2011 10:33 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
|
E upravo to  ali ja sam gledao prvi deo. Hvala puno pokusavam ovo naci vec 2-3 meseca nisam verovao da cu ovako brzo dobiti odgovor. jos jednom HVALA 
|
|
 |
|
 |
|
TheCult7
|
Poslato: Čet Mar 01, 2012 7:30 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Pet Feb 17, 2012 1:06 pm Postovi: 15
|
|
 |
|
 |
|
Jesho
|
Poslato: Pon Jul 16, 2012 2:39 pm |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Pon Jul 16, 2012 2:37 pm Postovi: 1
|
|
Dio filma je da se radi o dvije drugarice i jedna je narkomanka. Ona je stalno povrijedjivala ovu drugaricu jer ju je uvlacila u nevolje, ali sve to nesvjesno i na kraju ova odluci da je napusti, jer to nije mogla da podnese. Narkomanka ode na lijecenje i sve vrijeme place za drugaricom, ne moze da izdrzi bez nje i skoro je zaboravila na drogu, a ova druga pati zbog toga, skroz joj se zivot promijenio, ali nece da popusti. I na kraju ova popusti, govori joj kako ce joj pomoci da se izvuce.
Film je otprilike od prije 10ak godina. Hvala unaprijed.
|
|
 |
|
 |
|