| Autoru |
Poruka |
|
Presvetla
|
Poslato: Pon Apr 09, 2007 12:00 am |
|
 |
| Muzičar početnik |
Pridružio se: Ned Apr 08, 2007 11:52 pm Postovi: 1
|
|
Zanima me kakve bi ste izmene izvrsili sto se tice foruma, mislim da bi malo trebalo da se poradi na tome....?
|
|
 |
|
 |
|
Dule
|
Poslato: Pon Apr 09, 2007 12:39 am |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sub Nov 11, 2006 9:03 pm Postovi: 796 Lokacija: tuda-svuda (nije Niš)
|
... A da nije taj početak malo djonom i to u prvom postu ?  Prvo ga malo pregledaj a tema je: Sta bi ste izmenili ili dodali na forumu? i služi da ti nama izneseš konstruktivni predlog za poboljšanje ...
_________________ Stig'o sam i ovde...
|
|
 |
|
 |
|
marko_pekic
|
Poslato: Uto Apr 10, 2007 9:37 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Feb 13, 2007 9:57 am Postovi: 1330 Lokacija: Nis (Duvaniste)
|
|
Mozda be ste trebali malo cesce da organizujete neke nagradne igde, neki kviz i tako jos neke zanimljivosti gde ljudi mogu da dobiju neki koncert, album sta znam film itd...
_________________ Ako ti se nesto lose desi, pijes da zaboravis... Ako se pak nesto dobro desi, pijes da proslavis... A ako se nista ne desava, pijes da se nesto desi...
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Uto Apr 10, 2007 6:11 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
Pa nije ti ovo forum Narodne lutrije 
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
marko_pekic
|
Poslato: Sre Apr 11, 2007 10:39 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Feb 13, 2007 9:57 am Postovi: 1330 Lokacija: Nis (Duvaniste)
|
Pa znam da nije, samo sam mislio da bi se to mozda svidjalo ljudima i izazvalo vece interesovanje...nebitno 
_________________ Ako ti se nesto lose desi, pijes da zaboravis... Ako se pak nesto dobro desi, pijes da proslavis... A ako se nista ne desava, pijes da se nesto desi...
|
|
 |
|
 |
|
xnemanjax
|
Poslato: Pon Apr 16, 2007 1:05 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 6:40 pm Postovi: 1654 Lokacija: nish
|
evo ja imam neke konstruktivne predloge:
prvo: zgodno bi bilo prebaciti forum sa phpBB-a na SMF (Simpple Machines Forum) ako ste u mogucnosti jer je manja verovatnoca da ce se registrovati neki bot i zasipati spamom i tako te stvari
drugo: quick reply (brzi odgovor) obavezno 
|
|
 |
|
 |
|
Dejan
|
Poslato: Pon Apr 16, 2007 1:14 am |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 11:14 pm Postovi: 7834 Lokacija: Balkan
|
nemanjabsf je napisao: evo ja imam neke konstruktivne predloge: prvo: zgodno bi bilo prebaciti forum sa phpBB-a na SMF (Simpple Machines Forum) ako ste u mogucnosti jer je manja verovatnoca da ce se registrovati neki bot i zasipati spamom i tako te stvari  Za ovo smo se vec dogovrili ranije...Ostajemo na phpBB, resicemo za botove. Citiraj: drugo: quick reply (brzi odgovor) obavezno 
JBG U ROCK skinu (koji ja koristim) radi Quick reply, nisam do sad proverio za AD INFINITUM. Videce ovo MiB, pa ce da resi, hvala sto si javio, nisam znao 
|
|
 |
|
 |
|
MiB
|
Poslato: Pon Apr 16, 2007 1:15 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Pridružio se: Ned Avg 20, 2006 3:07 am Postovi: 7959 Lokacija: Nis
|
|
1. SMF...kako da ne
2.Quick reply je ubacen za subsilver skin, na ovom ne funkcionise
_________________ http://www.balkanrock.com"Without music, life would be a mistake." - Friedrich Nietzsche Ja nisam među 10 miliona ljudi koji su gledali finale "Zvezde Granda", ja sam među onih 200 koji su bili na Demo Battle Festu
|
|
 |
|
 |
|
xnemanjax
|
Poslato: Pon Apr 16, 2007 1:27 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
e ok onda, promenicu skin 
|
|
 |
|
 |
|
Dejan
|
Poslato: Pon Apr 16, 2007 1:34 am |
|
 |
| Vlasnik Foruma |
 |
Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 11:14 pm Postovi: 7834 Lokacija: Balkan
|
nemanjabsf je napisao: e ok onda, promenicu skin 
Stavi ROCK - ok je 
|
|
 |
|
 |
|
xnemanjax
|
Poslato: Pon Apr 16, 2007 1:39 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
|
probao sam obe i zakljucio da su [meni barem] nepregledne i svetle, vise mi prijaju tamne boje za oci, lakse se snalazim tako da ostajem na ovoj ad infinitum temi 
|
|
 |
|
 |
|
AcCcA
|
Poslato: Uto Apr 17, 2007 12:29 am |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Mar 21, 2007 12:15 am Postovi: 73
|
Predlazem da se tema "Sta trenutno slusate?" prebaci iz oblasti "Muzika" u oblast "Pisite, samo pisite"
Mislim...svako ko pogleda temu shvatice zasto ovo predlazem 
|
|
 |
|
 |
|
lazar_hacker
|
Poslato: Uto Apr 17, 2007 12:30 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Mar 09, 2007 4:12 pm Postovi: 2990 Lokacija: NISh
|
|
Dobar Predlog!!!!
Ja sam zA!!!!
|
|
 |
|
 |
|
blastmaster
|
Poslato: Uto Apr 17, 2007 12:40 am |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 1:30 am Postovi: 4986 Lokacija: Middlefinger-earth
|
|
Ja imam jedno pitanje: zasto kada pisem post u qick reply-u ne mogu da ga postujem na "alt+s"?
_________________ Kill religion Kill your idols - Sir, they've surrounded us! - Excellent! Now we can attack them from all directions!
Mi krstovi obrtamo, a ovce i koze trtimo Koljemo kokoske, curke i praci Da smo Satanisti ocigledni svi su znaci
Please note: ukoliko nije drugacije napomenuto, u svojim postovima izrazavam iskljucivo svoje misljenje. Hvala na razumevanju.
|
|
 |
|
 |
|
Dejan
|
Poslato: Uto Apr 17, 2007 12:44 am |
|
 |
| Vlasnik Foruma |