| Autoru |
Poruka |
|
zmajche
|
Poslato: Čet Dec 11, 2008 12:58 am |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Nov 28, 2008 7:44 pm Postovi: 40 Lokacija: somewhere in between
|
|
slicna prica.. trazih za neki koncert.. izbaci mi link.. prvo dodah na spaceu, a onda se registrovah i ovde...
_________________ when beauty shows it's ugly face, just be prepared
|
|
 |
|
 |
|
LoveGhost
|
Poslato: Čet Jan 01, 2009 9:38 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Jan 01, 2009 8:53 pm Postovi: 118 Lokacija: Snow
|
Trazila sam neke slike i naisla sam na vas 
_________________ Jingle bells undead smells Tauren lost a leg Orcs are noobs and throlls have boobs Und the whole aliance is gay, HEY!
 Gashing trhu the snow with a little gnome and bow Soon you'll find a lvl 45 godlike Mamaroth, Ho!
|
|
 |
|
 |
|
bwesa
|
Poslato: Pet Jan 02, 2009 2:36 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Nov 05, 2008 9:34 am Postovi: 286 Lokacija: ludačka košulja :)
|
|
erm...tražila sam text one pesme:"Bila je zima vrućine teške, itd...", pa sam je našla u Sherif Giletovom postu xD i svideo mi se forum kao forum, i ono.. xD
_________________ WaCkLeDuDe je napisao: Ti si luda. Ja sam fino dete! 
|
|
 |
|
 |
|
LoveGhost
|
Poslato: Pet Jan 02, 2009 3:45 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Čet Jan 01, 2009 8:53 pm Postovi: 118 Lokacija: Snow
|
LoveGhost je napisao: Trazila sam neke slike i naisla sam na vas  mislim da sam trazila slike Nightwisha (:
_________________ Jingle bells undead smells Tauren lost a leg Orcs are noobs and throlls have boobs Und the whole aliance is gay, HEY!
 Gashing trhu the snow with a little gnome and bow Soon you'll find a lvl 45 godlike Mamaroth, Ho!
|
|
 |
|
 |
|
MSKMORRISON
|
Poslato: Čet Feb 12, 2009 5:33 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 10:32 pm Postovi: 30 Lokacija: Just beneath the Moon
|
|
Slucajno sam u googlu ukucao balkan i rock i eto.
Imam jedno verovatno glupo pitanje: Kako da promenim profil sliku?
_________________ "Indians scattered, On dawn's highway bleeding Ghosts crowd the young child’s, Fragile eggshell mind..." - James Douglas Morrison
|
|
 |
|
 |
|
nucleus
|
Poslato: Čet Feb 12, 2009 5:58 pm |
|
 |
| Site Admin |
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 3:37 pm Postovi: 1583 Lokacija: Niš
|
MSKMORRISON je napisao: Imam jedno verovatno glupo pitanje: Kako da promenim profil sliku? Korisnicki kontrolni panel -> Opcije -> Profil -> Izmeni Avatar
_________________ The whole purpose of playing live is to blow people's heads off... That's what metal is. Anybody who says otherwise is not playing heavy metal.
|
|
 |
|
 |
|
Nikola-Bodom93
|
Poslato: Pon Feb 16, 2009 10:42 pm |
|
 |
| Banovan |
Pridružio se: Pon Feb 16, 2009 3:07 pm Postovi: 19 Lokacija: Krusevac
|
|
 |
|
 |
|
...Amanda...
|
Poslato: Pon Feb 23, 2009 10:09 pm |
|
 |
| Demo muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 9:42 pm Postovi: 34 Lokacija: Velika Plana
|
|
rekla mi Angel of Darkness...
_________________ I Just Want To Die,But Realy I am Already Dead...
|
|
 |
|
 |
|
H.I.M
|
Poslato: Pon Feb 23, 2009 11:58 pm |
|
 |
| Banovan |
 |
Pridružio se: Pet Sep 12, 2008 9:10 pm Postovi: 187
|
Nis posebno......... cacko po netu cacko i ucacko vassssssss 
_________________ Dont drink and drive…..Take a joint and fly
|
|
 |
|
 |
|
Gile
|
Poslato: Uto Feb 24, 2009 1:53 am |
|
 |
| Svetska zvezda |
 |
Pridružio se: Sre Avg 20, 2008 6:47 pm Postovi: 692 Lokacija: Balkan
|
H.I.M je napisao: Nis posebno......... cacko po netu cacko i ucacko vassssssss  I od tad ne prestajes da nas cackas... 
_________________ Moj FACEBOOK profil - Nenad Cvetković Gile
|
|
 |
|
 |
|
duff mckagan
|
Poslato: Uto Feb 24, 2009 12:10 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:48 am Postovi: 133 Lokacija: Paradise City
|
trazila sam na netu inf o koncertima u Srbiji i naletim na vas.....iskreno,bas mi je drago 
_________________ WAKE UP! IT'S TIME TO DIE!
|
|
 |
|
 |
|
Angel of Darkness
|
Poslato: Pet Feb 27, 2009 2:28 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Ned Nov 16, 2008 12:22 am Postovi: 140 Lokacija: Velika Plana
|
|
smarala sam se na netu i nashla....reko da imam negde da troshim vreme...i evo me sad XD
_________________ ~ Sick of crying ~ ~ tired of trying ~ ~ yeah I'm smiling ~ ~ But inside I'm dying~
|
|
 |
|
 |
|
cacka
|
Poslato: Ned Mar 01, 2009 1:01 pm |
|
 |
| Legendarni muzičar |
 |
Pridružio se: Uto Jul 22, 2008 1:20 am Postovi: 1190 Lokacija: Zajechar,Nish
|
Znao sam za vas jos pre 3 godine dok nisam bio clan...ali se nisam registrovao ne znam zasto...pomislio sam da je ovo dosta komplikovano...mislim forum u globalu...ovo je naravno bilo pre sad kapiram sta je gde i kako...Mislim da mi niko nije rekao...sam sam hteo da se uclanim...taman sam ponudio gitaru...i prodao je uspesno...hvala na pomoci...samo odrzite forum kako jeste i poboljsajte ga nekim stvarim...a vi ste dobri u tome...pozz 
_________________ ČAČKA- HEAVY METAL IS THE LAW...
|
|
 |
|
 |
|
agencijaristic
|
Poslato: Ned Mar 15, 2009 9:18 pm |
|
 |
| Banovan |
 |
Pridružio se: Čet Feb 05, 2009 6:54 pm Postovi: 808 Lokacija: Kursumlija
|
Ja sam za ovaj forum saznao tako sto sam na google ukucao rock forum srbija i vi ste mi izasli na prvo mesto,pa sam uso! 
_________________   Nirvana was an American rock band that was formed by singer/guitarist Kurt Cobain and bassist Krist Novoselic in Aberdeen, Washington in 1987. Nirvana went through a succession of drummers, the longest-lasting being Dave Grohl, who joined the band in 1990. LOVE NIRVANA-Nirvana is in my mind -Nirvana is my lifeGLASAJMO ZA GROBARE I OZVANICIMO TO PRVO MESTO.. http://euroleaguequiz.euroleague.net/fo2_video/home.phppozdrav....
|
|
 |
|
 |
|
bwesa
|
Poslato: Ned Mar 15, 2009 9:24 pm |
|
 |
| Klupski muzičar |
 |
Pridružio se: Sre Nov 05, 2008 9:34 am Postovi: 286 Lokacija: ludačka košulja :)
|
agencijaristic je napisao: Ja sam za ovaj forum saznao tako sto sam na google ukucao rock forum srbija i vi ste mi izasli na prvo mesto,pa sam uso!  Na našu (ne)sreću.... 
_________________ WaCkLeDuDe je napisao: Ti si luda. Ja sam fino dete! 
|
|
 |
|
 |
|